Najdi forum

Ali morda kdo ve kako bi si sama doma trajno pobarvala trepalnice.Kakšno sredstvo naj si kupim,saj mi maskare zaradi solzenja oči ne odgovarjajo. Kozemtičarki ne bi rada šla.ker so precej drage,vem pa ,da se to nekako da narediti,samo ne vem kaj si naj kupim.Sem v srednjih letih in so se mi trepalnice pobelile in bi rada nazaj črne.
Hvala za odgovor kakršen koli in

Hja, jožka, da bi si sama doma barvala trepalnice, ti nikakor ne svetujem, še
manj priporočam, ker so del oči, oči pa so delikaten in občutljiv organ. Če že imaš tako močno željo, da bi imela temnejše, raje si odtrgaj kak tisoč od drugih svojih izdatkov in si jih nameni za “permanentno kozmetiko” pri pravi strokovnjakinji. To pomeni kozmetiko – barvanje vek, trepalnic ipd. pri za to usposobljenih ljudeh. Tako boš zagotovo strokovno opremljena s temnejšimi trepalnicami in brez bojazni za svoje zdravje, za svoje oči in vid, kar je dragocenejše od parih tisočakov, verjemi!
Veliko uspeha ti želim.
marija

Pozdravljena.

V prodajalnah s kozmetiko se dobi barva za barvanje obrvi in trepalnic. Sama si boš trepalnice težko pobarvala, lahko pa ti to napravi kakšna prijateljica, saj so te barve narejene prav za barvanje doma. Sama sem barvo nabavila v trgovini Müller, videla pa sem jo tudi v trgovinah DM. Verjetno pa jo imajo v vsaki bolje založeni drogeriji.

Pa dobo opravi.

Kako pa se ji reče oziroma od katere firma je , če mi lahkko še to sporočiš.

Hvala za odgovor in za naprej.

Barva za obrvi in trepalnice se imenuje REFECTOCIL, kupiti pa moraš tudi 3% hidrogen, da barvo rarzedčiš. Permanentni makeup pa stane okrog 30.000 Sit
(odvisno od kozmetičarke, ker nimajo vse iste cene) drži pa kakih 5 let.

Samo barvanje trepalnic pri kozmetičarki pa ni tako drago kot permanentni make-up.
Tudi meni so se solzile oči in smo ugotovili, da sem alergična na eno snov, ki je v maskarah in drugih barvah za oči. Ko sem si dala pobarvati trepalnice, sem pa zaradi alergije morala po inekcijo k dežurnemu zdravniku, ker mi je tako zatekel obraz. Zato pazi in testiraj barvo preden jo boš uporabila!

Kozmetičarka ti trepalnic ne more pobarvati trajno, za celo življenje ker se trepalnice “obnovijo” (izpadejo ter zrastejo nove) na mesec ali dva. Lahko pa ti jih pobarva prb. tako kot lase. To stane okoli 1000 sit, rok trajanja pa je prb. 2 meseca. Če te oči pečejo zaradi maskare, te bodo najbrž zaradi barve še bolj. Morda je zate bolj primerno, da kupiš kakšno maskaro, ki je namenjena občutljivejšim očem. Resda so ponavadi dražje, a se najbrž splača.

Moji mami jih običajno barva frizerka. Povprašaj.

Že narejeno, hvala za pomoč.
L:P

Boljše je če greste na podaljševanje trepalnic, meni jih vedno naredijo s Chicago lash materialom in sem vedno zadovoljn.

New Report

Close