Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? trenutno najbolj zaželjeni profil – VARUŠKA

trenutno najbolj zaželjeni profil – VARUŠKA

Pozdravljeni,
kot lahko berem nisem ne prva in prav gotovo tudi zadnja ne, ki obupano išče varuško za varstvo enoletne hčerke (lahko tudi v skupini), v Ljubljani. Če to bere kakšna odlična varuška, ki jo otroci obožujejo, oziroma kdo prav tako varuško pozna, naj se prosim javi na to sporočilo ali na moj mail.

Hvala vsem za kakršnokoli informacijo

Barbara

OJLA

ME ZANIMA delo z otroci,prosim če mi napišete kdaj bi prek dneva rabili varstvo otroka.

Varstvo bi potrebovala od 8 – 13h (približno) in to od ponedeljka do petka.
A lahko prosim napišete kaj več o sebi lahko tudi na privatni mail. Hvala
Barbara

Živjo,

Sem opazila tvoj oglas, ker že dalj časa iščem podobno delo z otroki,saj jih naravnost obožujem.Stara sem 19 let in morem reči,da imam na tovrstnem področju t.i. delu z otroki nekaj malega izkušenj predvsem zato, ker je moja mami vzgojiteljica predšolskih otrok in sem bila velikokrat navzoča pri njenem delu,kjer sem tudi sodelovala.
Drugače sem letos končala srednjo šolo za oblikovanje in ker nisem bila sprejeta na željeno fakulteto,sem se odločila da eno leto pavziram, tako da časa imam dovolj.Sem iz okolice Kranja,ampak prevoz niti nebi bil problem.Če te slučajno še kaj zanima se lahko kontaktirava preko maila.

lep pozdrav, anja

New Report

Close