Najdi forum

Trenja-Predin

Eh, daj, še sam sebe ni znal zagovarjat, kaj ga boš te ti.

***Kako daleč na podn se bomo spustili slovenci , mi ki venomer poudarjamo , da nismo balkanci ?***

***Je mar kaj takega slišati pri hrvatih in ostalih narodih ?***

Kaj nas pol primerjaš z balkanci, če nisi?! LOL
Sploh pa, glupo vprašanje. Koga pa zanima, kako glasbo imajo balkanci in drugi narodi?! Poslušaj kar ti je všeč.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, pa naj bi menda bili ljudje od pribl. 12. leta tudi abstraktnega mišljenja sposobni, …
Ne, tle je vse na kile pa na centimetre, edino to se razume, ja!

Predin je zakorakal v petdeseta, ko nastopi druga puberteta in s tem vse muhe tečnice, ki spadajo zraven. Od tega, da misli, kak frajer je, če je uspel narediti zadnjega otroka v “middle age crissys”, do tega, da je prepričan, da ženske cepajo na njegov slow motion jeba*ki šarm…..A žal je postal aroganten in nadut do svojh glasbenih kolegov in tudi malce nevozen, ker so njegova leta hude slave minila.

Sicer pa – če ga dobro opazuješ ne moreš zgrešiti, da se trudi furati stil Joleta Balaševića. Kar mu pa seveda tako po izvajalski, kot izvirni plati ne bo nikoli uspelo. Balašević rules!

Ne vem če mi je kateri slovenski komad ali pa katera skupina slovenska sploh všeč. Sranje, sranje sranje je vse skupaj !!!!!!!!!!!!!!

Hey you See me? Pictures crazy All the world I've seen before me passing by I've got nothing to gain, to lose All the world I've seen before me passing by

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close