Joj kaj se niste vse ugotovile, da dokler si v glavi ne zrihtate stvari, ne bo nobena dieta uspesna in tudi ce bo, boste slej ko prej dobile vse nazaj!!! Dieta bo uspesna, ko boste rekli “hvalabogu da ne rabim jest sladkarij” in ne ko boste rekle “hvalabogu spet sem se izognila skusnjavi”! Ker prej ko slej se vec ne boste mogle!!
Pol pa pridetet s takimi ven, kot “sladkarijam se ne morem upreti” in “pol pa se nazrem in tak pojem tolk kolk sem porabila”! Mater vam ej!!!
Ce ne gre drugace pa se mal po glavi vdarite s kladivom al pa se vrzite s postelje na glavo, mogoce bo kaj pomagalo!!!!!
LP
Ojla!!
Oprosti da to rečem sam kje smo to vse!!!!!!!!Jaz nisem ničesar omenila da pojem več kot porabim!Pravim le da poješ toliko da ne čutiš več lakote,da ješ obroke vsake 3 ure.Sm pa proti dietam kot praviš ti res dobiš nazaj vse kg ki si jih izgubil in nima smisla kot da se začneš malo bolj gibat in jesti zdravo hrano,pa tudi pregrešiš se lahko kdaj.Ne poznam nikogar ki se ne vsaj enkrat.Pa tudi odvisno je kaksno dedno osnovo imas na katero na žalost ne moremo vplivat.Tako folk,bodite taki kot ste,kot se najbolj počutite v svoji koži,ne ozirajte se na druge in predvsem radi se imejte!!!!!!!!!!Čavči
Nauči se brat najprej. Napisala sem da se težko uprem sladkarijam, ne pa da se ne morem, komot zdržim brez njih, ampak če mi pašejo jih jem. Nisem rekla da se po telovadbi nažrem do konca, samo da pojem malo več, ker sem bolj lačna. Pa kaj zdaj kar brezveze nekaj napadaš folk? Raje se ti drugič udari s kladivom, ko boš hotel/hotla še kak “pameten” komentar napisat!
lep pozdravcek,
jest bi pa vsem puncam svetovala eno – naj začnejo delat z utežmi!!! večina jih misli, da se bodo od tega preveč nabildale, kar je pa sploh na ženskem telesu težko doseč, tuki če si to zelo želiš. sploh je pa to zelo dobra vadba za trebuh.
trenutno sem pa našla vajo za trebušne, ki na mojem trebuhu res dela čudeže. gre pa takole – vležeš se na tla in se z rokami nekam trdo primeš (roke ob glavi), nato dviguješ obe nogi naenkrat – vendar to počneš kolikor se pač to da s trebuhom. vglavnem, bistvo je da se koncentriraš samo na trebuh in delaš to zelo zelo počasi. tukaj res delajo spodnje trebušne mišice. delam jih pa po deset naenkrat ( več jih pa ne morem hehe)…pa 3 serije….men res pomaga, splača se vam probat….