trebušne mišice
Prav lep pozdrav!
Pred dobrim letom in pol sem rodila (CR). Žal nisem redno izvajala vaj, ki so nam jih dali v porodnišnici, po šestih tednih, ko so na pregledu rekli, da je vse ok, sem se lotila s klasičnimi vajami za trebuh. Vendar po teh vajah, mi je trebuh dobesedno padel ven, postal je še bolj viden. Takrat sem prvič slišala za razmik med mišicama na trebuhu. Bil je malo več kot štiri prste. Zdravnica mi je odsvetovala vsakršnje napenjaje mišic (kar sem na žalost razumela kot ne telovadbo) in me napotila na UZ tebuha, da bi videla, če nimam slučajno kile. Ultrazvok ni nič pokazal, tako, da mi je priporočala naj se obrnem na fizioterapevtko. Ta je rakla, da nisem nujen primer in me dala na čakalno vrsto (kjer še vedno čakam). Med tem sem zanosila (sem šele na začetku), vendar sem sedaj res zaskrbljena kaj lahko sploh naredim za trebuh, ki je zelo mlahav, mišici sta sedaj razmaknjeni dva do tri prste. Lepo prosim za nasvet in opis vaj, ki bi jih lahko izvajala. Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!
Forum je zaprt za komentiranje.