Najdi forum

Trebušne mišice

Zanima me, kako bi lahko odpravil tako imenovani “rešilni obroč” maščobe okoli spodnjega dela trebuha?Poizkusil sem s tekom in trebušnjaki, vendar sem si okrepil le zgornji del trebuha.Na spodnjem delu je še vedno ostalo nekaj nabrane maščobe, seveda pa sem tudi postave takšne, da sem okoli pasu bolj slabo grajen.Ali imate kakšen nasvet glede vaj ali pa morda nasvet o kakšni dieti?

Lep pozdrav!

Rok,

Maščobe ni lahko pokurit.. če si popravil zgornji del trebuha… za spodnji pač toliko dalj časa traja. Saj ne obstaja nobena vaja, s kateero se boš rešil te maščobe… jest moraš čim manj maščob, ogljikovih hidratov ne preveč, beljakovin pa malo več kot ponavadi. Razmerje OH/B… nekje 1,8/1… maščob M pa res čim manj.

Trenirat treba čim več, sploh zjutraj na tešče kakih 45min srednje intenzivne aerobne vadbe, tek, kolo, stepper… itd. Popoldan pa še kakšne vaje za cel del telesa.

Tisto maščobo boš ta zadnjo izgubil… ob najmanjšem grehu, pa lahko pričakuješ da te bo nazaj zalilo. Tako pač je, če želiš biti res brez maščobe tudi na spodnjem delu trebuha, se kompromisi nehajo. Kar res ni lahko… ampak se da.

LP,
Goran

PS… če znaš štet kalorije pa to… ti napišem koliko kalorij, gramov OH / B / M .. je treba pojest.

Hvala za odgovor.Moram pohvalit vaš forum, vedno se najde kakšna dobra in koristna informacija.Kalorije seveda znam šteti in bi bil prav vesel, če bi mi napisali
koliko kalorij, gramov OH / B / M .. je treba pojest.

Lep pozdrav!

ţudi jest bi rada vedla kej o teh kalorijah.
pa če bi se dal kej razložit kako se to šteje.

prosim in lep pozdrav

Lejla,

Ja kalorije se steje tako. Moras poznati koliko kaloij vsebuje npr. 100g mleka. Pa ti na embalazi pise, da ima toliko pa toliko gramov ogljikovih hidratov, beljakovin, pa tolko in tolko maščob… in to skupaj pomeni neko stevilo kalorij.

Saj na večini embalaž piše vse, kalorije, OH, B, M

1g ogljikovih hidratov je 4 kalorije
1g beljakovin je 4 kalorije
1g maščobe je 9 kalorij
1g alkohola je 7 kalorij

Kompletno kalorično tabelo za vsa živila pa najdeš na moji spletni strani, v meniju objavljeni članki

LP,
Goran

ja zanimivo..kaj ap praviš na tisto čudo, ki ga propagirajo na top-shop. Gre za nekakšen valj, ki je baje magičen za trebušne mišice.

Doroteja,

Saj načinov kako okrepiti trebušne mišice je ogromno. Ampak z vajami za trebušne mišice se ne da znebiti maščobnih oblog na trebuhu. Če bi se to dalo bi bilo kar prelepo, pa je to žal pravljica.

O tem sem kar precej pisal, pa malo prebrskaj po odgovorih.

LP,
Goran

Doroteja je pisal/pisala:
>
> ja zanimivo..kaj ap praviš na tisto čudo, ki ga propagirajo
> na top-shop. Gre za nekakšen valj, ki je baje magičen za
> trebušne mišice.

tisto čudo res deluje 🙂 sicr nimam točn unga k ga tm prodajajo, je pa frendov fotr naredu neki podobnga, s to razliko da je z unmu na topshopu mal loži delat ker te mehanizm potegne nazaj gor, tle morš pa use sam in če nimaš saj mau mišic v rokah je dost hudo 🙂 nardila sm jh komej 10 pa so me bolele mišice še 2 dni 🙂

New Report

Close