Najdi forum

trebusna mascoba

Pozdravcek vsem.
Moj vecno problem je trdovratna mascoba na trebuhu. Ze kot majhna deklica sem imela “napihnjen” trebuh ceprav sem bila bolj suha. Ko sem se v casu pubertete zredila, je vse udarilo na trebuh in se danes imam velik, trd trebuh, ki se ga nikakor ne morem znebit. Ko se zredim, gre vecina na trebuh, ki je trd kot da bi bila noseca.Zadnje case sem precej aktivna (telovadim, kolesarim) in tudi jem nekoliko manj, ker moje prehranjevanje nikoli ni bilo vzorno.Trebusnjaki nekako ne “vzgejo”pri meni.Rada bi kak nasvet kaj storiti s tem trebuhom.
Hvala ze zdaj….

Instruktorica aerobike (po poklicu sportnica) je rekla, da ce se hoces znebiti trebuha moras krepiti stranske trebusne misice, zato obicajni predkloni niso dobra izbira. Delati moras s stranskimi misicami in jih krepiti!

lp

Ojla

Lahko si tudi ogledaš vaje na strani mojTrener.com, kjer imaš prikazano, kako se v samo 4ih minutah na dan da preoblikovati trebuh!
Je pa še hula hop obroč!
Meni je zelo pomabal, ampak ko sem se polenila in ga nisem več pogosto uporabljala sem imela spet trebuh!
Poskusi!
Veliko sreče!
LP
28

28!
Omenila si hula hop obroč. Jaz sem si ga ravno prejšnji teden kupila in pridno delam. Zanima me, po koliko časa so se pokazali rezultati?

Če se okoli trebuha nabira maščoba ne bodo k boljšemu izgledu tega doprinesle nobene vaje za trebuh. Potrebno bo izgubiti maščobne zaloge okoli trebuha. Zato pa je potrebna dieta, anaeroben in aeroben trening.

http://www.maxximum-portal.com

Saj nisem rekla, da se bom med vadbo z obročem nažirala s čokolado. Mene samo zanimajo njeni rezultati. Za hrano in drugo rekreacijo sem že poskrbela.

Z vajami za trebusne misiuce je cilj le razviti trebusne misice. To pomeni da potrebujes za ta del kratek ter poredek trening.
Dvakrat na teden nekaj serij , ki jih izvedes tako da ponvitve delas brez odmora dokler lahko bo vec kot dovolj.

Jaz sem pred dnevi obiskala to stran, pa je bolj za bilderje. Sem pa na mojtrener.com prebrala, da za odstranjevanje maščob ni boljšega kot jutranji tek oz. pač tek. Kaj pa hitra hoja? Tekam namreč ne preveč rada, zelo pa imam rada hitro hojo? Ima kdo izkušnje s tem?

Lp

Hitra hoja zjutraj na tesce vsekakor pomaga. Vendar brez pravilne diete ne bo nic oziroma zelo malo.Se posebaj ne finese kot je mascoba na enem delu telesa.

Stran http://www.maxximum-portal.com je bila prvenstveno namenjena bilderjem, razsirjena je na hujsanje, fitnes, rekreacijo in zdrav nacin zivljenja. Ce pogleda clanke zadnje pol leta vidis da je bolj malo namenjeno direktno . Res pa je da so na debati do predkratkim sodelovali predvsem bilderji in fitneseriji, kar pa se v zadnjem obdobju spreminja.

Ce pa kdo zna hujsati potem so to bilderji.Edini zdrav nacin hujsanja je ce ohranis telesne beljakovine (misce, krvne beljakovine, tkiva) na isti ravni kot pred dieto in to znajo bilderji zelo dobro in tudi najhitreje je tako.Ce verjames ali ne.

New Report

Close