Zivjo!
Jaz pa imam eno vprašanje. Zakaj zjutraj ko se zbudim imam raven trebuh, ko pa grem večer spat pa je lepo okrogel in napihnjen. Ali je to zaradi vode, saj jo spijem okrog 2 litra na dan? Ali zakaj??
Ko zvečer telovadim, zjutraj ni tako okrogel kot pa če ne telovadim.
Ali se to tudi kateri dogaja?
Pa kaj je vzrok temu in kako naj to odpravim??Pomagajte!!
Hvala vsem!
pozdravček
ej petra ne boš verjela tut jst mam tak problem k ti.anka je pisal/pisala:
>
> Zivjo!
>
> Jaz pa imam eno vprašanje. Zakaj zjutraj ko se zbudim imam
> raven trebuh, ko pa grem večer spat pa je lepo okrogel in
> napihnjen. Ali je to zaradi vode, saj jo spijem okrog 2 litra
> na dan? Ali zakaj??
> Ko zvečer telovadim, zjutraj ni tako okrogel kot pa če ne
> telovadim.
> Ali se to tudi kateri dogaja?
> Pa kaj je vzrok temu in kako naj to odpravim??Pomagajte!!
> Hvala vsem!
>
> pozdravček
Če dela tiste vaje z Mojtrener.com – trebune miice v 4-ih minutah dnevno, potem je to zelo v redu. Ni ti jih treba delat 2×dnevno, to je absolutno preveč; na rezultate je treba malo počakati – pokaejo se po kakem mesecu ali dveh; a vedno, ko jih dela, te mora potem malo boleti, če ne ni napredka – če miic ne čuti, delaj vaje nekaj časa samo po 3× na teden, da se ti malo spočijejo; če pretirava, si namreč miice sproti uničuje, ker nimajo časa za regeneracijo.
Jaz ti govorim iz osebnih izkuenj. Prej sem tudi delala trebuake, ampak čisto narobe – v bistvu sem si utrjevala le zgornje in stranske miice, spodnjih pa ne. Brez problemov sem naredila okrog 200 trebuakov parkrat tedensko, a trebuček se ni hotel ukrotiti. Zdaj pa delam vaje za trebuh manj pogosto, kraji čas in zelo intenzivno in moj trebuček je lepo raven in miičast. Seveda pa je tu e vpraanje, koliko peha ima na trebuhu – več ga ima, več je tu tudi vode (v mačobnih celicah), ko pa te odpravi, izgine tudi voda in vse skupaj lepe izgleda. Ti samo vztrajaj, pa bo!
No, tudi jaz sem imela enak problem…dokler nisem iz prehrane izločila krompirja in kruha (sedaj ga jem samo 1-2x tedensko; Natura polnozrnat). Namesto krompirja sedaj poleg mesa jem zelenjavo. Sej mogoče to ni povezano, ampak jaz tako opažam pri sebi…je pa res, da sem pred tem jedla krompir vsaj 3x na teden, če ne celo večkrat, ker ga imam res zelo rada.
Poskusi, mogoče pa drži :))
lp,
Nives
p.s. Jasno, da brez krepitve mišic tudi ne bo šlo.