Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Trebuh po dveh zaporednih carskih rezih

Trebuh po dveh zaporednih carskih rezih

Pozdravljeni,
Imela sem dva carska reza, drugi je bil 10mesecev po prvem. Čez obe nosečnosti me je matrala slabost ki pa ševedno traja. Sedaj bom 8mesecev po drugem carskem rezu, trebuh imam napihnjen in povešen kot pred drugim porodom jemala sem kontracepcijske tablete 4mesece a mi niso odgovarjale saj sem bila z dneva v dan slabše zato sem z jemanjem le teh zaključila pa sem želela da se mi telo “ščisti” preden provam druge. Zaradi težav z trebuhom in diastazo rektusov sem uporabljala poporodni pas a ko sem ga nosila mi je cel čas bilo slabo do te mere da sem bruhala. Večkrat sem začela tudi s telovadbo vstrajala en mesec potem pa opustila ker me je preveč matrala in slabost in izčrpanost kar si pa z dvema majhnima otrokoma nemorem privoščit. Obrnila sem se na moje zdravnike(osebna in ginekologinka) ki so mi le svetovali naj bom potrpežljiva in naj čimveč počivam, da si opomorem po dveh carskih in dveh težkih nosečnostih pa bo tudi slabost minila.
Zal ker sem sama z dvema otrokoma si več počitka težko omogočim, nevem pa kako si lahko pomagam da bi usaj trebuh šel toliko na mesto da me nebi več oviral glede počutja..

New Report

Close