Trebuh
Lep pozdrav!
Vem, da mi nemorate dati dijagnoze prek racunalnika, vem da bi morala k zdravniku. Vendar pa nimam zdravstvenega zavarovanja, in tudi z denarjem sem zelo na tesnem.
Ze kaksen mesec imam bolecine na desni strani trebuha, vcasih zelo boli, vcasih samo spika, vcasih cutim, kot da imam notri prevec zraka, in bo vse skupaj eksplodiralo. Slabo mi sicer ni, bruham ne, vrocine nimam. Te bolecine se pojavljajo najveckrat desno od popka, in vse do dol, vcasih se bolecina razsiri tudi nazaj na hrbet (ledvica). Tako me je strah, da ni slepo crevo 🙁 Vendar pa je trebuh normalno mehek, na otip ne boli. Sem pa opazila, da zadnje case veliko vec hodim na veliko potrebo. Blato je normalno. Kaj bi lahko bilo? Kaj nevarnega?
Pozdravljena!
Vnet slepič se mi zdi malo verjeten glede na to, da gre za 1 mesec trajajoče težave in da so le občasne. Kakšne “neobičajne” težave lahko povzročajo žolčni kamni (napadi sicer bolijo v desnem zgornjem delu trebuha), žel. kislina, lahko da gre le za funkcionalne težave ob prehajanju vsebine črevesa skozenj. Bolečine bi lhko izvirale s področja jajčnikov in niso nijno povezane s črevesom….v glavnem (predvidevam, da ste mlajši) slepič ali kakšna druga nevarna bolezen se mi zdi glede na napisano malo verjetna.
Lep pozdrav!
V dimljah so bezgavke pogosto tipne, lako da ste jih le opazili šele sedaj, ne verjamem, da so povezane z ostalimi omenjenimi težavami, novonastale so običajno reakcija na neko vnetje, okužbo, če ne izginejo pa je potrebno ugotavljati vzrok dalje.
Lep pozdrav!