Najdi forum

V zadnjih petih mesecih sem se zredila za 12 kg. Ker sem bila precej podhranjena sem tega vesela. Prvič po dolgem času sem več kot samo kost in koža. Moti me pa to da se mi je kar nekaj maščobe nakopičilo na predelu trebuha. Tudi ko stojim se mi vidi celulit. Delam 500 trebušnjakov na dan pa mi nič ne pomaga. Kaj še lahko naredim ker se bojim da me bo to začelo toliko motiti da bom spet spričela s hujšanjem. Tega pa ne prenesem več. Preveč truda sem vložila da bi se mi zdaj vse podrlo.

Pozdravljena,
ob takem pridobivanju teže pogosto opazujemo, da pride do neenakomerne razporeditve maščobe po telesu, ki se pogosto izraziteje pozna v predelu trebuha. ob redni telesni aktivnosti (ne samih trebušnjakih, s katerimi nikar ne pretiravajte) in ob vzdrževanju teže se bo maščoba postopoma prerazporedila. zato nikar ne posvečajte temu preveč pozornosti, bodite ponosni na uspeh, ki ste ga doegli z odločitvijo za več zdravja in poskusite svoje življenje napolniti s čimveč prijatnimi dejavnostmi, ki vam jih podhranjenost prej ni dovolila.

Z lepimi pozdravi,

m anderluh

naj ti odgovori še laik (vem, da je včasih težje vrjeti strokovnjakom, čeprav imajo prav)! ker sem sama to na lastni koži preizkusila, ti povem, da ima M. Anderluh prav. tudi jaz sem dobila fino zaobljen trebušček in sem se seveda zaradi tega presekirala ogromno čisto po nepotrebnem. in čisto čisto čisto zares se te blazinice postopoma porazporedijo. jaz sem se sebi v tvoji situaicji zdela kot bušman :))) suhe rokice, suhe nogice, upadel obrazek, pa vendar napet buši 🙂 počasi boš dobila nazaj lepo dekliško ritko, sexy roke in noge, da ne govorim o sijočem obrazu brez upadlih ličnic:))) uh, pojma nimaš kako fino je, ko se začneš tudi bolje počutit in ko te spet kak dečko pogleda na tisti način, saj veš. kaj češ. to je bil meni takrat prvi utrinek, ki me je neznansko osrečil. “spet sem privlačna”. plehko? mogoče, ampak treba je začet z drobnimi koraki. pogumno!!!!

Hvala za vaše pisemce. izkušnje iz prve roke so najbolj dragocene!

Tudi jst se ti zahvalujem. Vedno znova mi dajo moč zgodbe uspeha.

New Report

Close