Najdi forum

Pozdravljeni!

Nevem si razložit in niti ne morem verjet- kupila sem si trenažer vsak dan počasi delam vaje po cca 15 min. Zdi se mi pa čudno, da za trebuh oziroma za to skupino mišic ne delam nič posebnega in me vsakič po treningu boli zgornji del teh mišic.
Tudi moj trebuh je postal bolj raven in opazila so se mišice – jupi!!!
Naj dodam da sem nekoč delala trebušnjake pa vse ostalo pa se mi sedaj več ne da in sem prav vesela da tudi brez posebnih vaj delam nekaj za trebuh. Počutim se super in ni mi žal, da sem po ‘zimskem spanju’ začela spet malo migat.

Vsem želim lep dan.

Kaj sploh je to tranžer? Kje si ga kupila in za koliko denarja? V kolikem času si opazila rezultate?

Nevem kako ti naj napišem da boš vedela kaj je OK

trenažer je fitnes naprava z utežmi (prosim popravite me tisti, ki se bolj razumete v te stvari) ima vaje za noge in roke to je tisto kot v fitnes centrih imajo.

Kupila sem ga v Intersparu podobnega imajo tudi v Hervisu v akciji – pa so se mi tam zamerili prodajalci pa sem šla v Intersport. Cena je 60.000,00 rezultate opažam po prvem tednu vadbe!

Pri mnogih vajah v fitnesu ti dela tudi trebuh, tako da ni to nič nenavadnega.

Dejansko če hodiš 4x na teden v fitnes in daš tam vse od sebe je dovolj, če delaš trebušne 1x na teden intenzivno… pa še če maš prehrano poštimano si zmagal in maš lep trebuh…

Sam sem včasih delal 200 trebušnih na dan, pa imam zdaj neprimerljivo bolše rezultate ko naredim 1x tedensko intenzivno (z utežmi) in pošlihtana prehrana.

Zdravo!
Stara sem 15 let!
visoka sem 172cm in tehtam 50kg!
Ali sem presuha?
Nimam bolimije!!!
Jem zelo veliko!Jem zajterk doma, zajterk v soli, malico v soli, kosilo doma, malico doma in vecerjo doma!
Jem zelo veliko!
Ne jem pa mesa-nisem vegeterjanka!Pac meso mi ne disi.Jem ga lej 2-5 na mesec!!!
Kaj je z mano narobe!
Joske imam tudi zelo mejhne-zakaj???
hvala za odgovor
lily

New Report

Close