Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Trdovratni podkožni mozolji na vratu – občasno po obrazu

Trdovratni podkožni mozolji na vratu – občasno po obrazu

Dan

Imam zelo velike težave z podkožnimi mozolji, večinoma nastanejo po vratu in občasno po obrazu Star sem 29let v puberteti sem imel težave vendar mislim da ne take kot zdaj.V srednji šoli sem dobil Doxy vendar tablete niso kaj preveč učinkovale tako da sem se obrnil bolj zdravi prehrani in je bilo boljše.
Zdaj ne pomaga skoraj nič več.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

POzdrav!
Obstajajo rešitve , obisk pri dermatologu in ocena stanja, nato pa terapija bo sigurno uspešna, pred tem pa je potrebno presoditi ali je potrebna in katera terapija je ustrezna.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Imam podkožni mozolj na vratu. Ne boli, a moti. Ne najdem načina /sem poskusila z mazili iz lekarne… itd/. Upoštevam navodilo da ga ne smem stiskati. Sicer je to edini mozolj in s kožo nimam težav. Za kakršen koli nasvet bom hvaležna. Pripenjam sliko. 

Pozdrav!!

Slike ni, zato lahko predvidevam za  kaj gre. Seveda so podatki o velikosti, trajanju…. teh ni.

Lahko le rečem, da če gre za zaprto lojnico je odstranitev kirurško.

To je le predvidevanje.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close