TRBOVLJE – GINEKOLOG
Zdravo,
V Trbovljah je kar nekaj zelo dobrih zdravnikov, ki bi naj imeli veliko znanja in tudi seveda tudi pozitivnih učinkov pri zdravljenju neplodnosti. Sama hodim tja na preglede, vendar, hvala bogu, nisem imela probleme z neplodnostjo, hodim le na preglede, tam sem tudi rodila
Kar se tiče strokovnosti, so zelo zelo dobri. Osebno poznam dva primera znank, katerim so pomagali in imajo po dva sinčeka. Edino ne bodi razočarana glede opreme, zgradbe, opremljenosti sob
- baje imajo za te namene zelo malo finančnih sredstev, kar pa marsikatero najprej začudi, nato odvrne od pregleda. Mene to ne moti, glavno, da so prijazni, strokovni in z njimi imam dobre izkunje. Pa tudi imajo izjemno veliko pacientov, tako, da po “redni poti” čaka na prvi pregled kar nekaj časa.
Zdravniki so: dr. Čuk, dr. Jurca, dr. Vurnek in e drugi-vseh imen ne vem.
Telefon: 03/565 25 00, interna 37.
elim ti vse najlepe!
Maja
Zdravo,
Ko sem napisala po ” redni poti” sem mislila na to, da če nima nekih vez in poznanstev, je takrat, ko sem pred dosti leti (menda e kar 8 let) se zanimala za prijateljico, bila čakalna doba na prvi pregled ca. 6 mesecev. Jaz poznam tam nekaj sester, pa tudi moja mama e ves čas hodi tja na preglede, tako, da sem hitro prila na vrsto. Upam, da se je situacija zdaj spremenila, oz. izboljala. Sicer pa je najbolje, da čimprej pokliče, pa bo videla.
Pozdrav in vse najlepe,
Maja
Trbovlje, definitivno dr. Cuk! Narocila za pregled in informacije: (03)56 525 00, ginekoloska ambulanta.
Kako je z napotnico v primeru neplodnosti, ali je potrebna ali ne, ne vem (to ti bodo povedale sestre po telefonu), cakalna doba za redni pregled je 2-3 mesece, pacientke iz bliznje in daljne okolice. Zgradba je res sicer skromno opremljena, osebje izredno prijazno, dr. Cuk pa sploh izjemen (strokovno, prijazno in zelo, zelo uspesno pri neplodnih)!
Veliko uspehov,
Taja