Najdi forum

prosila bi za pojasnilo, ker mi sin trdi ,da če bi delal test urina ali krvi se kajenje trave 2x na teden, vidi tudi po več tednov?
ali to drži
hvala za pojasnilo
lp

trava je v krvi 3 dni v urinu pa kak tedn lep dan

JA.Vaš sin ima prav.Trava se pozna v urinu zelo dolgo,tudi po štiri tedne.Naj vam povem,da urinski testi niso 100%,saj so rezultati večkrat lažni,to vem iz lastnih izkušenj.Pa LP

Sledi THC-ja so vidne tudi do osem tednov!

Koliko časa se bio trava poznala v urinu je odvisno tudi koliko čsa že kadi nekdo travo, koliko jo je dejansko pokadil itd.. Vsekakor pa se najdlje lahko v urinu dokazuje ravno metabolite trave. Toda pozor, testi, ki se dobijo v lekarni niso čisto 100%, zato velja v kolikor se ne da drugače dogovoriti, nesti na pregled urin na sodno medicino, kjer vam bodo pa zagotovo našli travo v urinu, če so za to dani razlogi.

Se enkrat vam povem,ker so me odpeljali policisti na thc-test……& moja kolegica je laborantka….. v urinu do 10 dni v krvi malo vec kot dan…..
ZIHR ker sem jaz kadila pred 15 dnemi(preden so me odpeljali) pa sem bila neg….

hej hej.
mene pa zanima nekaj:S

6.12 sm prvič poskusila travo in sm ugotovila da tudi zadnjič.am sedaj pa sm ugotovila da imam pregled 22.12 in zdaj me zanima če se bo takrat še poznal

hvala za odgovore

THC LAHKO OSTANE V URINU DO OKOLI ENGA MESECA,ČE DOSTI TRAVE SKADIŠ…
VSAK ORGANIZEM JE DRUGAČEN.JAZ DAJEM URIN V METADONSKEM CENTRU,IN NE KADIM DOSTI TRAVE,PA VČASIH SEM SAMO V DRUŽBI (ZAPRT PROSTOR) KI KADIJO IN SEM POZITIVENTVA TEDNA.SEJ PRAVIM ODVISNO OD POSAMEZNIKA.

travo sem kadila,6.4. test iz lekarne delam v petek,naredila sem 4 dimčke,veliko pijem in menda pomaga če spiješ veliko vitamina c.. bo test pozitiven?

eno vprašanje 😀 travo kadim redno usak dan po minimalno 1 joint. mama je rekla da me bo dala na test in sicer preko urina.kolk doug ostane thc v urinu?? je možno nekok zgulfat pa dat v urin neki da ne pokaže thc?? prosim za hitre odgovore. lp

New Report

Close