Najdi forum

trava – kako vedeti

Zanima me, če ima kadilec trave kakšen specifičen zadah. Sumin sodelavca, ki ob prihodu na delo večkrat neznosno in meni zelo čudno smrdi, kljub temu da se prav baše z zvečilnimi. Ne gre za navaden zadah iz ust, ne za zadah po alkoholu ali nikotinu. Razpoloženje ima ponavadi zelo veselo, je flegma in izredno pozabljiv in zmeden hkrati.
Prosim za obrazložitev

Ce zveci zvecilne gumije, potem ga ne bos zavohala. Zavohala bi edino njegova oblacila. Ce vohas nekaj po zazganem…v bistvu ti ne znam razloziti vonja, bi jo morala prej vohati. Sicer pa glej oci, ce ima rdece in pa siroke zenice.

Težko vam odgovorim na to vprašanje, ker mi niste z nobenim specifičnim znakom opisala vonja, ki se širi od vašega sodelavca. Zato predlagam za začetek, da kupine konopljino vrv, ki se jo dobi v vsaki trgovini in če jo zažgete košček in uganete tako da se nekajčasa kadi boste približno začutila vonj konopljinega dima. če vaš sodelavec diši podobno bi lahko bil ta vonj, ki vam ne ugaja od marihuane.

Ja, kadilec trave ima prav poseben vonj: vonj po travi. In glej ce levi prstanec in desni sredinec kaj trzata.
Pa tudi ce kadi. Se ti zdi, da je kaj manj produktiven zaradi tega? Je boljsi k ti pa bi ga rada zaf***la? Ti gre na zivce, da je njegovo razpolozenje veselo in da je flegma? Bi morali vsi biti nonstop napeti in zivcni?

Doklr kadite travo vam ni treba nč skrbet !
Tisti k kadijo travo redno, in potem ko so enkrat “zadeti” se jim zdi da so čist kul funkcionirajo normalno , razn sm pa tja so mal zmedeni in pozabljivi- to je res ! Včasih pa imajo travokadilci 🙂 še bolše ideje in bolj odprto glavo ker padejo v razmišlanje ! 🙂

Saj pri travi res ni ne vem kaj narobe, samo ostati je treba karater, pa kaditi samo travo in nobenih trdih drog, pa bo vse v redu.

OK.

New Report

Close