trava in pomirjevalo
Dober dan!
ne vem če sem se obrnila na pravi forum pa vendar me zanima naslednje:
Včasih po kajenju trave v okoliščinah kjer se pač ne počutim najbolje pride do nekakšne anksioznosti in me napade tesnoba. To lahko traja tudi 1 uro, potem pa je vse ok. Za te primere sem že slišala pa me zanima kaj bi se zgodilo če bi v takšnem primeru vzela persen…a bi se stanje hitreje izboljšalo oz. predvsem me zanima če trava v kombinaciji s persenom povzroča kakšne komplikacije, oz. če je to bolj škodljivo od trave same?
Drugače pa sem seznanjena z škodljivostjo trave…da ne bo pomote
Najlepša hvala za odgovor
LP
Pri vseh drogah, pa tudi alkoholu nekateri opisujejo taka tesnobna stanja. Zakaj do tega pride ne vem. Verjetno gre za potenciranje našega siceršnjega počutja. Če smo slabe volje, nezadovoljni verjetno pod vplivpm droge lahko ta občutja doživimo intenzivnejše. To je le moje razmišljanje, o tem sicer ne vem dosti, morda pa se bo kdo oglasil, ki ta fenomen pozna.
Lep pozdrav!
Ja to v bistvu že vem in razumem zakaj pride do tega stanja, včasih pač narobe ocenim situacijo in kadim ko je slab trenutek in se mi ta potencira, samo kaj naj takrat ko je škoda že narejena? Večkrat me je mikal persen in prav to me zanima če je lahko kakorkoli nevaren v kombinaciji s travo, ker se ne bi rada zastrupila z to kombinacijo
LP
Jana