Najdi forum

Kakšen je človek, ki kadi travo. Hčera je pred leti kadila travo za sedaj nisem prepričana, če še kdaj pokadi. Ali je možno, da govori sam s seboj zaradi tega ali morda zaradi psihičnih težav. Največkrat, ko se s fantom, ki zelo stresno deluje nanjo skregata in mislim, da jo ima zelo pod svojim vplivom. No ko se skregata sedi ona v svoji sobi, kadi cigarete (stara je 19 let) in se pogovarja sama s sabo, včasih sem mislila, da ima telefon, nato pa sem poškilila čez ključavnico in videla, da se sama pogovarja s sabo. Zelo me skrbi njeno psihično stanje ali je morda kaj drugega.

ej sam nevem če je to zard trave. prevelik problem delajo vsi glede trave, kot da se ti čist … pa nevem kaj še. tak je blo za mojga frienda, ko je pel u bolnico vojnik, pa je pred leti mogoč kdaj skadu kak joint, zdj ga pa dolg ni. let dve. mogoč parkrat na let, kar ni nič…to ni trava… naj še drugi dajo mnenje

seat

Nimaš se kaj bati, cika. Moj oče je star 44 in se še zdaj pogovarja sam s sabo.

Drugače pa trava ni nekaj katastrofalnega, če je seveda tudi dobro negovana. Resnejši problemi lahko nastanejo, če nekdo, ki travo prodaja, zraven meša še druge stvari, ki zastrupljajo telo. In upam, da tvoja hči tega ni poskušala.

New Report

Close