transfer zamrzjenckov
Zanima me tudi ali se zamrzjencki štejejo med enega od brezplacnih poskusov?Kako pa vpliva vožnja domov po transferju?Sem namreč iz Novega mesta in se vozim v Maribor dve uri vožnje pa niso kar tako, sploh po naših cestah.V bolnišnici sicer ležim 2 uri.Sicer pa ne vem kje naj še iščem vzroke za neuspehe.Stara sem 25 let in bi marsikdo rekel da sem še mlada, ampak leta gredo hitro naprej.Zdi se mi da zadnji dve leti s fantom živiva samo za to.Z mano je sicer vse v redu,fant pa v izlivu nima spermijev,in so mu jih morali punktirati iz mod.
Imam pa dober nasvet kako vsaj malo ublažiti žalost.IMEJTE KAKŠNO DOMACO ŽIVAL!Midva imava mačka Fredita ,in ko se večina najinih prijateljev pogovarja o otrocih,midva govoriva o najinem kosmatem štirinožnem “otroku”.
PA VELIKO SREČE VSEM SKUPAJ!
Pozdravljena Alenka!
Mislim, da se zamrznjenčki ne štejejo za nov poskus, vsaj tako mi je rekel moj ginekolog.Tudi jaz imam za seboj en poskus IVF, in enkrat sem šla po zamrznjenčke. Imava podoben problem kot vidva, mož ima v izlivu zelo malo spermijev. Zanima me katere preglede si ti dala skozi, jaz sem bila namreč samo na UZ.
Ali lahko na podlagi ultrazvoka vejo, da je z žensko vse v redu z jajčniki, ovulacija ipd.
Mogoče se vam zdi moje vprašanje neumno, ampak se mi res zdi škoda zapravljati poskuse. Kaj pa če je tudi z moje strani kakšna ovira.
Kaj pa ve mislite?
Veliko sreče vsem skupaj
Dana