Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Transfer MB marec 2015

Transfer MB marec 2015

Pozdravljene

Je katera tukaj ki ima predviden transfer v marcu 2015?
Da si lahko malo izmenjamo izkušnje

LP tudi jaz imam predviden postopek v mesecu marcu. Tudi v MB…

Evo še mene, predvidena punkcija 16.3., v prejšnem postopku smo podaljšali par dni. 5.3. imam pregled z uz in seveda inekcije na zalogo… kako pa ve? Prvi postopek ali že večkrat?

LP, to bo moj 4 postopek, pa upam da bo uspešen……. Jaz imam komaj Uz 19. marca pa takrat dobim terapijo. Torej greš pred mano v postopek. Želim ti da bo uspešen…..Kolk pa si ti imela postopkov?

Zdravo,

sem čist pozabla da sem napisala to temo se je zadnje dni full dogajalo in sploh nisem uspela na forum 🙂

U glavnem jaz imam predvideno punkcijo po 23.03 kako pa naprej pa ne vem ker je to moj prvi postopek in sev skoz bolj na trnih (psiha dela svoje)
Anmo zanima me če ne uspe v prvo kakšen je naprej postopek koliko časa se čaka na naslednji postopek.

S kje pa prihajata jaz sem z gorenjskega konca.

LP. Če ti ne uspe zanosit, greš po treh menstruacijah v nov postopek, če pa imaš zmrznjenčke pa ti ne znam povedat kako je s tem, ker jih jaz namreč še nisem imela.
Ne obremenjuj se s tem kaj bo naprej če ti ne uspe. Misli pozitivno………Torej boš malo prej imela punkcijo kot jaz…..želim ti čimveč dobrih celic in kasneje zarodkov…….pa seveda da se te en prime………

evo, punkcija je za mano. Imela sem rahlo povečane jajčnike, lažja hiperca, posledično 16 celic. Transfer v soboto. Me pa se vedno vse boli. včeraj po punkciji vse ok, med vožnjo domov sem itak spala (ja, narkoza še vedno deluje) in ob prihodu domov postajala vedno šlabša. Imela sem zelo močne krče, do joka, nisem mogla ne sedet ne ležat. Spanje je bilo šele misija… podkladanje blazin,… jooj… danes sem boljše, še vedno boli, zravnano ne morem hodit… upam samo, da bo transfer v redu. Kako ste pa ve?

Oj oj, jaz imam ju3 komaj prvi uz, tak da se za mene vse šele začne….Upam da ti je kaj boljše, če ne pa pojdi se pokazat k zdravniku da se ti ne poslabša hiperca….. Lepo število celic si imela, sedaj ti držim pesti da se ti jih čim več oplodi….. in da te v soboto čaka dobra novica……drži se…

New Report

Close