Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Transakcijski račun

Transakcijski račun

Pozdravljen folk!

A so vam že zamenjal račune v osebne. Kolk od vas ima že nove bančne kartice?

LP

Obvestilo o novem racunu sem ze dobil, kartice pa se ne, sem pri NLB.

Jaz imam nov račun že od 5. maja, kartico pa od začetka junija. Pa vse lepo dela! sem pa edina pri nas doma, ki že ima novo kartico.

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

Ja približno 3 mesece.

Lp, Mišek

Ni nam lahko ... Mišek - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zakaj bi se matrali pri delu, če pa smo isto plačani če nič ne delamo !?!?! Javna uprava RS

Jst sm dans kartico dobla 🙂

Nov račun in kartico že od prvega maja naprej…no uradno…drugač pa od petega:-))

LP Esy

Ej kul vprašanje, jaz se že kar nekaj časa sprašujem kdaj jo bom dobila.

Obvestilo iz banke se že dobila, kartice pa ni in ni!

Kaj mogoče kdo ve, do kdaj naj bi jih pa dobili, kdaj je tisti zadnji čas??

Thanks!

Marisy

jest mam tut ze ksn mesec.drgac je blo pa ne dolk nazaj pr dnevniku da na banki nekej mutijo in da se zlo velik ldi nima novih kartic in racunov tko da se ne sekirat pa lepo pocakat…na banki so ocitno zlooo pocasni:)

Imam dva že odprta transkacijska računa pri Probanki in Banki Domzale

ja, imam od Abanke in NLB, zakaj?

Racun ze zamenjan, uceri pa sok. Kartica za TR mi potece v sedmem mesecu in oni mi poslejo novo kartico s stevilko TR, namesto da bi avtomaticno dobila novo, ki bi se glasila na TRR. Skrajno butasto s trani banke.

LP Teja

*** zivljenje je lepo, ce ga zivis ***

ja zamenjal, pol je pa itak banka zgorela

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kaj? :o) A se zajeb…?

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

ne resno, tista pri tv slovenija
kar pojdi gledat

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

že kakšen mesec, dva.. imam kartico

_______________________________________ Brez tebe, tudi mene NI!

Prejšnji teden dobila kartico tako od Probanke kot od NLB. Pa oba nova PINa. Ene kartice so menda obdržale svoj star PIN. Kdo ve slučajno kako to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close