Najdi forum

Ali ima kdo “Tuš-ev” trampolin? Zanimajo me vaše izkušnje. Prav tako s “Hofer-jevimi”. Še kak predlog? So dovolj široki, prožni, trpežni? Je kdo kupoval v tujini? Zbiram informacije za nakup in najbolj me zanimajo izkušnje ljudi, ki so jih kupili.

Žoga pozdravljena!

Pred tednom dni smo sestavili Hoferjevega. Zaenkrat super. Dobro stoji, širok dobre 3 m, omejen na skakalca/ko do 150 kg, mreža kot kaže vzdržljiva, napotki za sestavo dobri. 2 osebi ga sestavita v slabih dveh urah ali še manj. Zaščitna mreža je priložena, vse je dobro zašito, vijaki so dobri…

lp

C M

Mi smo tudi kupili Hoferjev trampolin in smo zaenkrat zadovoljni. Zdaj ko je sestavljen mi je še skoraj prevelik ;-)V bistvu smo ga bolj ko za nas (čeprav se strinjam da smo starši veliki otroci….), kupili za našo dvoletnico, ampak zanjo je stvar mogoče še prevelika. Zgleda pa zelo trpežen in je zelo prožen.

v tušu je cena 180 eur, kakšna je pa v hoferju?

v hoferju ga je sfalilo v pol ure.

v Hoferju je bila cena ista kot v Tušu.

A je kdo bil v Arboretumu na predstavitvi Akrobatovih trampolinov? Je nemara kdo poskusil Akrobata in ga lahko primerja s tem iz Hoferja (Crane sports) ali Tuša? Koliko feder ima Hoferjev? Kakšna naj bi bila življenska doba? Je Akrobat toliko boljši kot obljubljajo?

Če kdo lahko kaj reče še na to?

Katere znamke še imate? Je res treba za domačo rabo pri mlajših otrokih nekaj za kaj vem koliko sto evrov (500 in naprej)? Tiste ki smo jih mi videli med uporabo (Hofer, ipd) so izgledali v redu – nismo pa imeli možnosti poskusiti.

Če se ne motim je Akrobatov v AC ob Nadiži in mi ne izgleda nič kaj drugačen kot Hoferjev ali Tušev – no probali nismo.

Hvala!!!

moje mnenje: za akrobatovega dobiš vsaj 3 hoferjeve. pa verjamem da bodo tudi ti kar nekaj časa vzdržali. tako da…. če nisi profi, po moje ne rabiš komplicirati. za enako ceno (180 eur) ga ima tudi ena trgovina v slov. bistrici – poglejte na bolhi, da ne bom delala reklame.

aja pa še to: bistveno; preverite kolikšna je teža trampolina. vzgonski veter pogostokrat dvigne te velike trampoline in jih polomi (poznam kar dva primera, škoda je lahko velika). tušev je težak 32 kg, hoferjev je bil 72 kg. tega pa le veter težje dvigne kot tistega lažjega.

Mi smo kupili najprej Hoferjev trampolin, dokler se nam ni le ta še isto leto začel razpadati. Ti trampolini so res samo za eno sezono. Zdaj mi je žal, da smo sploh dali toliko za njega. Tista pena okrog vzmeti se je začela najprej trgati. Za rezervne dele smo preklicarili vse možne trgovine, vendar žal nič. Mi smo Akrobatov trampolin videli v Arboretumu in moram reči, da je to čisto nekaj drugega, tako da smo se odločili, da bomo vzeli njihovega. Prvič so otroci povesem navdušeni nad tem, kako veliko bolj odbija, drugič pa vsaj vem, da imamo garancijo in rezervne dele, če je potrebno. Akrobatov trampolin pa je drugače menda težak čez 130kg, tako da ga veter zagotovo ne prevrne.

SE PODPIŠEM POD ZADNJI ODGOVOR, KI GA JE NAPISAL LEJLALEJ.
MI SMO ŠLI TUDI V ARBORETUM POGLEDAT AKROBATOVE TRAMPOLINE. IN ZDI SE MI,
DA SO NEPRIMERLJIVI S HOFERJEVIMI IN TUŠEVIMI.
DANES SMO GA DOBILI IN ŽE VESELO SKAKALI.
JE RES DRAŽJI OD HOFERJEVIH IN TUŠEVIH, A KVALITETO MORAŠ VEDNO PLAČAT.
NA KONEC KONCEV TRAMPOLIN NE KUPUJEŠ VSAKO LETO, JE ZA KAR NEKAJ LET.
PA ŠE GARANCIJA JE, PA REZERVNI DELI, ITD…

cvetka marjetka.koliko si pa dala denarja za tvoj trampolin.
prosim da mi čim prej odpišeš

nam ga je prejšnji teden ob dežju, vetru in toči odneslo cca 150 m in ga žal celega polomilo. če je možnost, ga dajte nekam kjer veter ne pride toliko zraven.

New Report

Close