Trajanje zveze
Lansko poletje sem navezal stik z vrstnico, s katero sva se kmalu dogovorila, da sva par. Tako sem za začetek zveze določil začetek septembra, ko sva se prvič dobila. Potem je ona dvakrat prišla v Slovenijo za 1 teden. Tako sva dosedaj skupaj preživela okoli 20 dni. Zanima me, ali pri trajanju zveze šteje le čas, ki ga dva dejansko preživita skupaj, ali pač vse dni od začetka zveze? Sva midva v zvezi komaj 20 dni, ali že skoraj 1 leto?
Pozdravljeni.
V zvezi ste že skoraj eno leto. Ne šteje samo fizični stik, ampak zavedanje, da obstaja nekdo, ki mu lahko rečemo ti si moja punca/žena/partnerka/fant/mož/partner.
Naceloma je tako lot je odgovoril terapevt, samo vidva sta se v enem leti videla 2x? To je cist premalo za resno zvezo, za spoznavanje…. Za partnerja si je treba cas vzet. Tole kar mas ti, je long distance in zelo neresno vse skupaj. Kaj sploh mata od “veze”, ce sploh nista fizicno skup? Obcutek imam da so tu posredi kaksni drugi razlogi, morda financni.
Koliko si star da sprasujes ce sta v vezi? Nicesar se nisi naucil iz preteklih vezic in ko so ti drugi svetovali? Se kar isto driblas ze od srednje sole dalje.