Najdi forum

Trajanje izdelave slik

Koliko dni traja, da ti pri dm-u naredijo fotografije? Ima ze kdo izkusnje s tem?

Lep pozdrav

3-4 dni.

Joooj, jaz ti resnično ne priporočam razvijanja v DM-u. Pred dvema mesecema sem se pred petimi razvitimi filmi razjokala, jih nesla na vpogled v Meditrade in tam so mi potrdili, da resnično lahko zahtevam reklamacijo. Poelg tega so mi s fotografij še skenirali in so bile posledično tudi zelo slabe. Po reklamaciji je bilo malo bolje, vendar je bilo to zame zadnjič (ne pa prvič), ko so razvijali moje fotografije. Sedaj po naslednjem potovanju sem jih nesla razvit h Kurentu na Miklošičevi (sicer ne vem, če si iz LJ) in sem zelo zadovoljna. Že prej so mi ga predlagali različni fotografi in mi govorili, naj nikar ne nosim v DM, pa jih nisem ubogala. Kurent ima ceno za 10×15 55 tolarjev po sliki, pri ponovnem razvijanju pa 60 SIT. Naredi ti lahko še v istem dnevu, če se tako zmeniš (zraven dobiš zastonj indeksno sliko, ki je sama drugače nisem nikoli naročala), odprto pa imajo do 18h. To imata dva starejša atata pa še en poba (menda je družinsko podjetje) in so OK, le računa ne dajejo preveč radi iz rok. Jih moraš spomniti. 🙂 Upam, da sem te vsaj malo prepričala. Še enkrat: NIKAR DM!!!! Škoda nakupa filmov in škoda spominov, ki bodo tako še lažje zbledeli.

3-4 dni.V zadnjih 20 mesecih so mi razvili preko 20 filmov (čez 500 fotografij) nikoli nobenega problema.

Dobre slike delajo..poceni…39 sit…v tem mesecu razvijanje filmov zastojn..govorim iz lastnih izkusenj…cas izdelave 3-4 dni

Hvala Bogu, da imata dobre izkušnje. Sta prvi, za katere vem. Žal, ker je tudi meni ta nizka cena zelo pasala. Reklamacij imajo pa veliko.

a

Jaz razvijanje slik v DM zelo odsvetujem. Slike z zadnjih dveh potovanj so bile katastrofalne – temne in totalno brez barv.

Potem sem nekatere slike dala še enkrat razvit v podhodu Maxi-ja in razlika je bila več kot očitna. Sicer je cena višja, je pa tudi kvaliteta boljša.

LP, Nike

Vedno dajem v DM-u razvijat slike, pa nikol ni bilo nič narobe.

New Report

Close