Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Tra-la-la, verjetno bo spet prišla!

Tra-la-la, verjetno bo spet prišla!

Drage Miranda, Tašika in ostale, ki ste že javile prihod M!

Mislim, da se tudi meni bliža ta veseli dogodek. Malo se mi je povečal sicer prozorni izcedek, pa prsa me malo bolijo in jutri je pravzaprav 25. dan ciklusa, ko ponavadi dobim M. Sicer imam še vedno BT 37, ampak moja BT je itak čisto zmedena (ne bom več merila!!!). Šraufa me sicer nič, ampak čutim, da zadeva bo prišla. Sicer je še ni, ampak mislim, da bo. No, tako! Pa smo spet na začetku. Spet bo potrebno skakat in skakat in skakat!

Pa veliko sreče v novem ciklusu!

Miranda! Si že pogruntala kakšen nov položaj? V novem Cosmopolitanu je narisanih nekaj osnovnih seks. poz – za tiste, ki smo že počasi brez idej! Morda je pa katera le uspešna. A gremo probat? :-))))

Pozdravček!

T.

Ja, sem pregledala poze v Cosmotu :)))) Nekatere so sicer za prave atlete, nekaj pa jih je za sprobat. Jaz moram počakat še par dni, ti pa imaš še čas :))

Če ti čisto iskreno povem, imam že malo “zadost” skakanja – še iz tega ciklusa. Madonca, kar je “tu mač” je pač “tu mač”! Skoraj vsaaaak dan! Uaaa
Cajta pa nimam več, ker je O že bila, če je sploh bila.
Nekaj me špika v križu. M očitno trka na vrata. Ju-hej! Spet bo treba v borbo! :-(((

Taja! Kakšno je stanje pri tebi?

Taja, tudi pri meni ni bilo ni, sem si pa včeraj na programu Klinike Harni izračunala “delovni načrt” za junij!

Drži se, Andreja

Ta rdeče sicer še ni, ampak vsake toliko me je začelo pozdravljati po spodnjem delu trebuha in (sicer prozorn) izcedek se je malo pojačal…. Po moje je stvar parih urc in zadeva bo tukaj!
Je… ga! Zgleda, da bomo spet skakali kot nori. Jooooj, ženske, a se vam še ljubi skakati?
Uaaa, zdajle sem se spomnila, da bom odprla novo temo “veselje do skakaknja”.
Miranda, bodi fino in veselo skači, če se ti le da!
LP, Taja

Kul, pridna punca!

Taja! Se kaj drugače počutiš?

Ne, čisto OK sem. Vsake toliko me špikne v križu in desnem jajčniku. Dopoldne me je kakšno urico na rahlo pošraufalo, sedaj pa za 1x nimam kakšnih posebnih znakov. Res pa je, da sem šla na Rožnik in malo izklopila razmišljanje in poslušanje svojega telesa.

Edino, kar se mi zdi čudno je to, da imam čisto nesmrdeč in prozorn izcedek, ki ponavadi pred M izgleda drugače. Bolj rjavkast je in malo zasmrdi kakšen dan prej (sem ogabna, a ne?).

Mislim, da nimam upanja, veš! Imam 25 dnevne cikluse in danes je 25. dan, tako, da še vse lahko pride. Mogoče bo pa ta mesec, ko jemljem Klomifen ciklus daljši. Kdo ve? Res se mi ne zdi, da bi imela kakšne znake nosečnosti. Sem že kar malo down, pa čeprav mi še ni pricurljalo. :((((

Treba bo spet v borbo in …. joj, ti pamži! Že sedaj so nemogoči, ko jih še sploh ni! Kaj šele bo, ko pridejo??? :-)))))))))))))))))))))))

Miranda, mislim, da bo kljub temu letnik 2003 ta boljši in da bo to tudi naš letnik! Prihajajo dopusti in totalni odklop. Jaz grem na en mini otoček na Jadranu, kjer bom odklopila službo, šolo, misel na pamžke… in gotovo nama bo ratalo! Pa jod bo naredil svoje……… Uaaaaa :-))))))

Čau!

V glavnem… dobila sem odgovor, da Klomifen lahko podaljša ciklus….

Se pravi, da če nimaš znakov ni še nič izgubljeno. Kako je s tvojo temperaturo danes?

36,9 in mislim, da je zadeva izgubljena. Začelo me je špikati v križu in šraufati. @!#$! @!#$! @!#$!

Kaj so se pa sedaj tile znaki gor spisali???? Mogoče pa Primož cenzurira angl. izraze. Ha, ha, ha! Napisala sem namreč 3x @!#$!

No, spet je bila cenzura!

Temp. imaš super!!! Mislim, da te danes še ne bi smela obiskat. Če te sploh bo.

Zihr me bo, ker sem naredila CB in… seveda je bila samo 1 črtica. BEMTI !!!!!!!
Malo več sem napisala o tem že pri “ČAJČKIH”.

Taja, a nas hecaš? Lej, spodaj pa je bemti uspel!
iza

haha, Iza, kje pa si bemti vzela? hahahaha

bemtiiiiii!
Nč ne hecam! Sam ena črtica je bla!

Jest sm prej mal viši zaklela z BEMTI

New Report

Close