Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Toys’r’us v Celovcu

Toys’r’us v Celovcu

Spet jaz.
Danes smo bili v Celovcu v Toys’r’us in kupili Hauck-ov Olymp 5 air z napihljivimi zračnicami za 89,99 evrov (minus Mwst pride to 18.000 sit). Toliko pri nas sanejo “marele”. Res da je bil v akciji in da je bil edini design kenguru, ampak meni so važne samo gume, voziček je pa 1A.
Če katero zanima kakšna cena imam pred seboj njihov katalog.

Prosim če m poveste za ceno marele ( ki ima okroglo streho, za prtljago,…torej da je mal bolš marela, da ima naklone,,) ter za ceno prenosne posteljice, zložljive v torbo ter če imajo morda avtosedež Concord fix.
Najlepša hvala

Prosim če m poveste za ceno marele ( ki ima okroglo streho, za prtljago,…torej da je mal bolš marela, da ima naklone,,) ter za ceno prenosne posteljice, zložljive v torbo ter če imajo morda avtosedež Concord fix.
Najlepša hvala

Plikomatic – okrogla streha, nakloni, nakupovalna košara spodaj, sprednja opora se odpira= 199,99 EUR
Hauck Sierra 6 “Bear blue design” – okrogla streha, košara, za naklone nič ne piše = 54,99 EUR
ABC design buggy “handy plus” – okrogla streha, košara spodaj, nakloni =99,99 EUR
Concord fixmax = 129,99 EUR
Concord Baboo = 129,99 EUR ali 124,99, odvisno od vzorca
Hauckova Sleep’n Care posteljica Jim Henson design = 99,99 EUR
Hauck Sleep’n’play potovalna= 49,99 EUR
ABC Design potovalna posteljica= 79,99 EUR

Tudi jaz bi prosila za ceno gugalnic – ko sta skupaj dve ali tri gugalnice na enem kovinskem ogrodju. Že v naprej najlepša hvala.
Lija

Teh v katalogu ni, sem jih pa videla pred vhodom, trojna kovinska je bila se mi zdi okrog 210 evrov, približno toliko so menda pri nas, samo ne me držat za besedo.

V katalogu je samo ena gugalnica, ki ima eno navadno gugalnico in eno “gondolo” za dva otroka, je kovinska, mere 300x180x200 cm, ta je v akciji in je 119,99 EUR do 17.maja.

Draga Tjaša,

mene pa zanima, kje v Celovcu ta trgvina je in kaj vse imajo.

Hvala in lep pozdrav,

Polona

Tudi jaz bi ‘rosila če lahko poveste kje v Celovcu je ta trgovinm a( katera večja je v bližćini, ali je v centru,…)

Hvala lepo prosim če lahko še pogledate za avtosedeđž Concord fixmax- koliko je možno9ih vzorcev, predvsem pa me zanima ali ima v tej ceni tudi že podstavek za naklon?

@Polona in VKranju:
Če se peljete od Ljubelja: Ko pridete v Celovec, zavijete proti industrijski coni (na semaforju nasproti pošte), nato se peljete kakšne 3-4km naravnost (no,nikamor zavijat), ko pridete do semaforja pri KIKI (na levi čez cesto KIKA, na desni velik avtoservis, čez cesto na desni Alpe adria razstavišče-velika steklena stavba), zavijete desno in se peljete kakšnih 600 m, kjer PRED večjim križiščem s semaforjem na desni uzrete Toys’r’us (malo je odmaknjen od ceste, pred trgovino je veliko parkirišče, zraven so še druge trgovine in bencinska črpalka).

@Lidija
:
Ne, mislim da tega nastavka ni zraven, vzorci tudi niso na sliki, verjetno imajo vse, v akciji pa je najbrž samo eden od njih, ne vem pa ne. Je pa nastavek za naslon zraven pri avtosedežu Römer “king quickfix”, ki je tudi za otroke 9-18kg in stane 179,99 EUR.

A morda ves, ce imajo tudi vozicke znamke Mothercare (so tudi z napihljivi kolesi) in ce slucajno ves tudi za cene.

Ze v naprej hvala!
Ula

Ja, od mothercare je v katalogu voziček Voyager TS air 6 “oakland”, to je tisti, ki ima globoko košaro, avtosedež in športni voziček v enem, je pa 249,99 EUR, drugih nisem videla, imajo pa te znamke vozičkov:
– chicco
– peg perego
– mothercare
– hauck
– ABC design
– cam
– quinny fashion
– zekiwa
– Jeep (daimler-chrysler)

1. kašne so cene avtosedežev za 9-18 kg (bolj kvalitetnih). Ali se izplača?
2. imajo slučajno kakšno gugalnico, ki bi jo lahko dala tudi na ozek balkon?
3. ker še nisem bila v tej trgovini, me zanima kakšne so primerjave cen za igrače (npr. Fisher Price…) za otroka po 6 mesecih
Hvala!
Barbara

Ravno v četrtek sem bila v Toys’r’us in moram reči, da stvari tam niso veliko ali pa sploh nič cenejše kot pri nas, vsaj stvari za katere sem vedela koliko pri nas stanejo. Mogoče je ceneje tisto kar imajo v akciji in pa sem in tja kaka stvar. Ali pa se motim?

Če se splača ne vem, lahko ti napišem cene avtosedežev:
Römer lord=149,99
Römer king quickfix=179,99
Chicco shuttle=144,99
Maxi cosi priori=164,99
Concord fixmax=129,99
Concord fixmax kužek=139,99
Storchenmühle primus=169,99
Storchenmühle air seat comfort=125,99
safety baby=59,99

Za gugalnice ti ne morem prav veliko povedati, imajo pa dve gugalnici za dojenčke, take da jih postaviš in na baterije, da ti otroka guga in zraven poje (od Graco za 149,99) in tako, da lahko sedež uporabljaš tudi za nošenje otroka-lupinica (od hauck-a za 139,99).

Koliko se splačajo ostale stvari ne vem, ker nisem preveč gledala, vem pa da se ne splača kupovati dud od MAM, ker so dražje kot pri nas (čeprav avstrijske), stvari od Avent-a tudi ne, ostalo je pa tako tako, kakor kaj. Nekatere stvari so cenejše, nekatere dražje.

Ja, mislim da se ne motiš prav hudo :), tudi meni se ni zdelo tako hudo poceni, razen stvari, ki so v akciji, te pa so bile mnoooogo cenejše kot pri nas. Nekatere stvari pa so celo dražje kot pri nas, vozički pa so skoraj vsi mnogo cenejši.

Jaz pa bi te prosila, ce mi pogledas koliko stane Jet (ali Yet) model, to je marelca malo boljsa. In ce se vidi iz kataloga, ce se da nanjo pritrdit tudi avtosedez.
hvala in lep pozdrav

Jet je samo eden od Hauck-a, če je pravi, stane pa 159,99 EUR in nič ne piše, da bi se to dalo.

New Report

Close