Najdi forum

TOYSRUS IN METRO GRAZ

Zanima me če kdo pozna pot do trgovine toysrus in trgovine metro v gradcu. V soboto se odpravljamo v šoping pa so na njihovih spletnih straneh slabe razlage kako priti do njih.
Hvala za pomoč in lep pozdrav!

Za Metro – če se še niso preselili – greš po avtocesti do izvoza Graz West (piše tudi center West, Puntigam,…). Krožno križišče zapustiš na izvozu za center, vendar takoj zaviješ tudi ven iz te ceste, sicer boš prišla v tunel, ki mu zlepa ni konca, pa tudi obrnit se ne da nikjer. 🙂 Mislim da so tudi table. V glavnem Metro je potem samo še po cesti naravnost in ne več daleč.
No, ko tako prebiram razlago, mogoče ni najbolj jasna. 🙂 Gotovo ti bo še kdo pomagal. 🙂

Toys’r’us je pa tudi tam zraven. Po avtocesti se pripelješ v en krožni promet in od tam se že vidi vse te trgovine, ki so na kupu: Toys, IKEA, Obi, Metro, idr.

Lp in uspešno nakupovanje,

Pu

Mogoče ti lahko še ajz malo razložim. Mi ponavadi vedno hodimo najprej v Toys in ostale trgovine ki so tu na kupu, potem pa v Metro, ker mislim da je dlje odprt. Vsaj včasih je bil.
No, skratka po avtocesti skozi za Graz, potem pa prideš do krožišča in za Toys zaviješ takoj prvi odcep desno (kot ti je napisala “zaspanček”). Potem pelješ ravno, dokler na desni ne vidiš Toys, HM, Ikea – te trgovine so kar hitro, se ne peljati daleč, v bistvu skoraj takoj za krožiščem.

V Metro je malo bolj komplicirano priti, poznam pa dve poti.
Ena je, da greš ven iz tega West centra pri Ikei in v bistvu se pelješ nad to 4pasovnico po kateri si se pripeljala in takoj potem zaviješ na desno in se pelješ v bistvu vzporedno z to 4 pasovnico po takšni čisto ozki cesti kar nekaj časa naravnost, ko pa prideš do križišča, pa so itak znaki oz. Metro tablice.

Druga, mogoče enostavnejša pot pa je, da se pelješ po tisti 4 pasovnici nazaj do krožišča, se priključiš na krožišče in zapelješ takoj prvi odcep desno dol. (Če bi šla prvo v Metro bi torej izstopila iz krožišča na drugem odcepu desno). No, potem pa ko zaviješ dol iz krožišča, narediš neko čudno klobaso, samo drži se levo, da ne greš za center. Potem prideš še na en rondo, tam pa greš ven drugi ali tretji odcep. So table glej za Metro.

Uspešno, upam da sem kaj pomagala. Je pa tako kar dobro označeno, samo glej za table.

Lep dan, Pika

Mogoče dodam še to, da za Metro glej Kiko in pelji mimo nje, čez železnico, potem pa desno pri semaforju in na naslednjem naravnost, pa si tam.

Jaz grem pa naslednji teden in bi ti odkupila vinjeto, če je ne boš potrebovala.

Aja, še delovni čas: Toys je odprt do 17. ure ob sobotah, Metro pa je odprt le do 13. ure! (čez teden pa do 22h)

Velik otroški oddelek je pa tudi v KIKI, če že greš mimo nje. Idi pogledat. Odvisno kaj nabavljaš, seveda.

Vozičkov imajo recimo dosti več kot v Toysu, pa tudi drugih stvari – banice, podloge, posteljnina,… Le igrač ni toliko.

Nihče ni tako dobro podkovan, da mu ne bi kdaj pa kdaj zdrsnilo.

New Report

Close