Najdi forum

Toys’r’us, Celovec

Ali se mogoče katera/i odpravlja v omenjeno trgovino in bi mi bil/a pripravljen prinesti nekaj malega? Prosim, pustite odgovore tukaj ali na mail.

LP Boris

mi bomo šli verjetno v tem ali 100% v naslednjem tednu.Samo iz katerega konca Slo ste?

Pozdravljeni!

Če se boste odpravili v Toysa, bi vas prosila če mi lahko prinesete njihov katalog oz. najnovejši prospekt. Sem iz Gorenjske, za poštnino ni problema.

Hvala!

Iz Ljubljane. Je to dobro ali slabo? 🙂

bom vzela prospekt,ko ga dobim se ti javim,poslati ti ga moram po pošti.

Dobro ali slabo,hm,sem iz Sloven Gradeca tako da bi zadevce moral dobiti po pošti,je to dobro ali slabo?

Če se ti ljubi s tem ukvarjati, vsekakor dobro. Bi pa ti v tem primeru po mailu poslal skico, kje se želeni igrački v trgovini nahajata (skupen znesek 40 Eurov).

LP

ni problem,vendar mi moraš poslati tudi denar,ker ne bom zalagala denarja,pa da potem stvari slučajno ne vzameš-Sorry,slabe izkušnje.Moj email naslov [email protected]

Pozdravljena, tinao. Tudi jaz bi te lepo prosila, če mi lahko prineseš njihov katalog. Denar za poštnino ti bom poslala vnaprej. Če ti znese, se mi prosim javi. Lep dan.

Dobiš,samo verjetno bomo šli v začetku naslednjega tedna.Ne rabiš pošiljat denarja za poštnino.Pošlji mi svoj naslov na email [email protected]

Pošlji mi svoj naslov na email [email protected]

New Report

Close