Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja torta za rojstni dan na Gorenjskem

torta za rojstni dan na Gorenjskem

Zanima me kje imajo na Gorenjskem ( smo iz Kranja) kake dobre torte za rojstne dneve. Saj vem, da jih je v samem mestu nekaj slaščičarn a imajo malo izbire in navite cene.-
Lani smo kupili v Lincerju, torta je bila dobra , zmerna cena, a pramalo filana kakor je v reklami oz modelčku. Bila je sicer okusna, to ni kaj, a so se zmotili in so našemu, čeprav ljubkemu klovnu naredili napačne barve , napačen napis in so nato popravljali. Isto je bilo pri kolegici. Ok, se naredi, ampak blazno me je zmotil nato njihov aroganten odnos, kot da je naša krivda, nobene oprostite ali kaj takega , še nadrl nas je. In čeprav imajo veliko izbiro tja nočem več. Kaki vaši predlogi za okusne , lepe torte, za izbiro, v okolici Kranja in vaše izkušnje ?? Hvala

Pozdravljena!

Sicer res ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak pravijo, da ima Kranjski kolaček ( v ” ta uscani” ulici ) zelo dobre. Za cene pa ne vem.

Povprašaj še v slaščičarni Randez – Vous na Planini – vem, da jih delalo, ker sem zadnjič gledala motive, za cene pa tudi ne vem.

Mi za vse priložnosti naročimo torto v Randez-vous – ju in še nikoli ni ostala. Tam imajo zame najboljše torte!!

Lani jedla iz Tovarniške prodaje iz Perks (pekarna)(ali nekaj takega, ne me obesit, če ni ime ravno…) v Škofji Loki, bila ful dobra cene so pa nižje, oblike raznorazne, dvigneš jih pa lahko tudi v nedeljo, če se ne motim. Vprašaj jih, jaz sem jo jedla na pikniku …..

Rendes Vous Kranj – zakon za torte.

Izredno dobre (beri: brez plastike in umetnih smetan ipd.).
V njihovem katalogu si lahko izbereš kar hočeš.

Nataša

Lahko pa poskusite tudi pri Pečjaku v Kranju. Dobre in ne preveč drage.

no jaz jih pa vedno naročim kar b mercatorju, prodajajo jih pa od peksa in od vrhniške pekarne in so slastne..še nisem bila razočarana

Že vrsto let naročam torte pri gospe Marti iz Dupelj ima slaščičarno doma in torte so prekrasne in še zelo okusne po vrhu. Vse sestavine so naravne, tudi okraski ki pridejo na torto niso nikoli kupljeni ampak jih vedno naredi sama in to ful lepe pravi umetnik je. Ima vse možne oblike in motive kar hočeš. Je ful ugodna jaz dam za torto cca 20 kosov 6000 sit. Lahko je pol okusa takega pol drugačnega kar češ. Drugače majo pa ful lepe torte v Šečurju jih dela tudi ena gospa ki pa stručko v okraševanju tort, to pa ne moreš verjet kaj vse se pa ona poloti. Naročiš jih lahko v kavarni Slonček imajo tudi ful velik album s slikami tort. Je pa malo dražja torta cca 20 kosov okoli 10000 sit
lp MAteja

Saj ne da bi te obesili, ampak, ker vem, kako se reče, te popravljam (dobronamerno). Torej to, kar misliš, je PEKS iz Škofje Loke.

lp

urša

jaz bi pa predlagala slaščičarstvo Cerkovnik, Čadovlje pri Tržiču. mi vsako leto naročimo tam torto za malega, pa tudi poročno torto so nama tam naredili. imajo tudi dobro pecivo in piškote. ne bo vam žal.

matejaK,

prosim te za telefonsko številko gospe Marte iz Dupelj. Hvala.

Nataša

Mi smo jo vzeli na Bregu pri Drulovki,mislim da se imenujejo Supeks ( 04 235 5921).Torta je res odlična.Mi smo vzeli pikapolonico 24 kosov,cena je bila okoli 7000 sit.
Lp
Andreja

New Report

Close