torta za rojstni dan na Gorenjskem
Zanima me kje imajo na Gorenjskem ( smo iz Kranja) kake dobre torte za rojstne dneve. Saj vem, da jih je v samem mestu nekaj slaščičarn a imajo malo izbire in navite cene.-
Lani smo kupili v Lincerju, torta je bila dobra , zmerna cena, a pramalo filana kakor je v reklami oz modelčku. Bila je sicer okusna, to ni kaj, a so se zmotili in so našemu, čeprav ljubkemu klovnu naredili napačne barve , napačen napis in so nato popravljali. Isto je bilo pri kolegici. Ok, se naredi, ampak blazno me je zmotil nato njihov aroganten odnos, kot da je naša krivda, nobene oprostite ali kaj takega , še nadrl nas je. In čeprav imajo veliko izbiro tja nočem več. Kaki vaši predlogi za okusne , lepe torte, za izbiro, v okolici Kranja in vaše izkušnje ?? Hvala
Že vrsto let naročam torte pri gospe Marti iz Dupelj ima slaščičarno doma in torte so prekrasne in še zelo okusne po vrhu. Vse sestavine so naravne, tudi okraski ki pridejo na torto niso nikoli kupljeni ampak jih vedno naredi sama in to ful lepe pravi umetnik je. Ima vse možne oblike in motive kar hočeš. Je ful ugodna jaz dam za torto cca 20 kosov 6000 sit. Lahko je pol okusa takega pol drugačnega kar češ. Drugače majo pa ful lepe torte v Šečurju jih dela tudi ena gospa ki pa stručko v okraševanju tort, to pa ne moreš verjet kaj vse se pa ona poloti. Naročiš jih lahko v kavarni Slonček imajo tudi ful velik album s slikami tort. Je pa malo dražja torta cca 20 kosov okoli 10000 sit
lp MAteja