torta za rojstni dan
Torte iz Trebeljevega meni osebno niso dobre, so še iz starih receptov, kjer je notri veliko margarine. Stvar okusa, predlagam vam, da se zapeljete do slaščičarne (je pa to vasica na poti od Zaloga do Janč) in naročite kakšen kos za pokušino. Res pa je, da so precej ugodne, tiste, ki jih jaz poznam pa so pregrešno drage:((
Zelo poceni so tudi v E’leclercu, stvar okusa!
Karamela se meni osebno ne zdi draga. Pa še na dom pripeljejo, torte so pa res odlične, sploh za otroke, nič težke in mastne, brez želejev in glazur, zato pa z veliko svežega sadja.
Če gre za majhnega pikca (1. ali 2. roj. dan) bi se je jaz lotila kar sama. Saj ni nič zapletenega, spečeš en biskvit, stepeš smetano, zamešaš vanjo zrezano sadje in “oblečeš” v smetano. Zagotovo najbolj zdravo in preverjeno, kaj je notri, pa še malčku daš brez skrbi, da pomlati kak košček.
Se strinjam s skrbno. Vedno sem bila proti vsakršni kemiji in vsa naša familija prisega na naravno in domače še posebno, če je iz maminega bio vrta.
Vem da torte tam ne rastejo zato pa je stepena smetana še najboljša za male prstke vseh razgrajačev ki jih boste povabili na rojstni dan.
Veliko užitkov ob praznovanju in sporoči kako je bilo.