Najdi forum

torta za krst-da, ne ?

Zanima me ali ste vi za krts otroka imeli tudi tortO? Koga ste povabili,?

Pozdravljena,
Seveda, in ne samo 1, pač pa 4 torte in 1 rolado (domače specialitete!)
Vabili smo samo najbližje sorodnike. Ker pa smo po moževi in moji strani velika družina je bilo preko 30 povabljenih.
Lep krst,
bula

Ja, ker je bila hkrati tudi poročna. Sicer pa je verjetno ne bi imeli in tudi vabili bi tiste res najbližje, pa ne po “krvi”, ampak po odnosih. Je to preveč oseben in zaseben praznik, da bi celo žlahto tam imela.

Ma seveda. Krst je žurka, kot vse ostale, kjer mora biti obvezno torta – po možnosti s kakšnim srčkanim angelčkom gor.

Povabili pa smo moje in moževe starše, sestro, brata – zdraven se seveda pripopajo otroci s svojimi spremljevalci, in še bližnjo teto in strica. Na koncu nas je cca 35, kar imenujemo bližnja žlahta. Uh, da ne pozabim na dve pranoni.

Skratka, na koncu je taka zmeda, kot da bi se ponovno pripravljali za ohcet.

Lp.B

PS. Pri nas je navada, da se daje tudi konfete (kot na ohceti).

Nič torte. Kosilo s starši in botri z družinami.

Imeli smo torto- svetlomodrega angelčka – mljask. In tudi konfete z angelčkom iz keramike, ki je bil hkrati obesek za na jelko. Super.
Pozdravček

Meni je všeč, da je torta….s povabljenimi pa ne bi pretiravala…mislim, da h krstu spadajo: krščenec, botra (ali boter oz. oba) ter partnerji od botrov, starša krščenca (vsekakor :-))), vajini starši, bratje in sestre s partnerji…in to je vse!

Brez pomena na tak dan tolk žlahte na kup vlačiti!!!

lp

torta, speč otroček iz marcipana, sadna, ful dobra
Krst potem kosilo brat in žena (boter in botrca), moji in njegovi starši…..ker nam je ostalo veliko torte…bili siti od kosila, smo nasljednji dan povabili kolege s otroci naj pridejo na kavo….nič povedali zakaj……oba dneva sta bila čudovita…..

Naredila sem dve torti, ker smo imeli povabljeno sicer samo najožjo žlahto, pa nas je bilo vseeno okrog 20.

New Report

Close