Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! torta po naročilu

torta po naročilu

Kje v Lj ali okolici naredijo res okusne torte in lepe na izgled? Pa seveda da je tudi cena normalna.

Na netu sm našla butik Marni. Ima kdo z njimi izkušnje?

A ti je dobro-polje pre daleč???
Tam je ena ženska,ki reees lepo in zelo okusno dela.Pa tud draga ni.

kje pa je dobro polje? Če ni predaleč iz Lj ven…mi je vseeno…samo da vem da je ok in da cenovno res ni predrago.

V bistvu Videm-dobro polje.

Greš v smeri Kočevje,na Rašci zaviješ levo,še 10 km in si tam.Lahko pa greš čez Grosuplje.
Najbolš,da pogledaš na zemljevid,ker sem jest zloo slab navigator :)))

aja…to pa približno vem kje je. A mogoče veš ime slaščičarne ali pa vsaj telefonsko številko? Kok pa so sploh cene tort po naročilu? Nimam nobene predstave o tem.

Najbolš bo,da jo pokličeš,to ena ženska tko,privat peče.Lahko ti dam številko,če mi daš zaseben meil,da nebi tuki gor podatkov dajala.
Vem pa to,da veliko peče tud za ljubljančane in nasplošno za vse.Skratka majstrica je.

[email protected]

speed hvala 🙂

full poceni (in tudi dobre) torte delajo v pekarni v spodnji Šiški ob Celovški cesti, nasproti slaščičarne Jagoda.

sem ti poslala številko na meil:))
Upam,da boš tud ti zadovolna,mah sej vem,da boš :)))

Koliko pa je za vas poceni torta? Jaz jih tudi pečem, za domače in prijatelje, še nikoli pa nisem nobene prodala, ker ji ne znam postaviti cene. So pa lepe in dobre, da mi kdo tudi ne verjame, da je narejeno doma.

Sej še sama ne vem kakšne so cene…ampak eni imajo res drage cene.

V leklerku jo tudi lahko naročiš.
Ali pa slaščičarna Galerija grad…lahko kar prek neta;)

galerija grad so sicer zmerno okusne, kaj prav posebej lepe na izgled pa niso – poglejte na njihovo spletno stran slike tort.

Pekarna Jurček v Depali vasi pred Domžalami. Poglej si spletno stran, torte so božanske in tudi krasne za pogledat. Sicer pa je slaščičarstvo Mignon iz kranja res vrhunsko kar se tort tiče, so pa cene temu primerne.

Jaz vedno vse torte naročam pri eni gospe iz okolice lj. Torto speče po mojih željah. Kremo si izberem res kakršno si izmislim(čokoladno, sadno, pol pol,…), enako z okraski. Jaz ponavadi izberem tičino, mislim pa da dela tudi čisto naravne dekoracije. No jaz sem z njo res zadovoljna, torto tudi dostavi na dom in nima previsoke cene. Kar mi je pa najbolj pomembno je pa to, da vem da uporablja domače sestavine(je iz kmetije tako da uporablja domača jajca, mleko ipd.). No če kdo rabi kontak naj sporoči. Z veseljem pomagam. Lp

Prosim se meni kaksen kontakt za torte po narocilu. Nasa puncka bo praznovala prvo sveckoin zelim, da bo torta res nekaj posebnega. Hvala.
[email protected] mail

http://www.slascicarna-drejci.com/

Priporočam – zadnje tri leta naročamo rojstno dnevne torte samo pri njih in še nikoli nas niso razočarali.

Odlične torte unikat izgleda niso v okolici če pa greste kdaj na dopust v prekmurje vam toplo pripiročam Tortica in pika! Torte po naročilu

New Report

Close