Najdi forum

torta – Celje

Kje v Celju ali okolici lahko naročim dobro torto, za prvi rojstni dan svojega sina ?
Rada bi, da bi bila dobra in “primerno zdrava” za enoletnika…

Hvala

Najboljše torte, to je po mojem okusu ima Sladki Toni Pri jezu. Pokliči 54 84 447 ali 493 00 06 in vprašaj.

lp

Pa še kako se strinjam! Sladki Toni je zakon! Njegova orehova torta, mmmmm ali pa rezina, pa čokoladna je ful dobra. Naredi ti torto kdaj hočeš (nazadnje smo šli torto iskat v nedeljo ob 8h zjutraj:)). Za poročne je pa sploh mojster!

Super, hvala !
Mi lahko povesta še prosim, kje je to in kako se do tja pride ? Sem se pred kratki priselila v Celje in se še ne znajdem… 🙂

Tudi torte iz Evrope so zakon. Meni so naredili poročno.
LP Jasna

Za moj okus so torte iz Evrope sploh pa Zvezde preveč “nasitne” v nadev mislim da zdevajo kar dosti margarine, pol pa se ti vala po ustih… Take katastrofe, kot je Telebajsek torta iz Zvezde na enem rojstnem dnevu še namreč nisem jedla. Pa nisem ravno izbirčne sorte. Seveda je pa to stvar okusa. Tonijeve so biskvitne (res biskvitne), dobro namočene (da se topi v ustih) nadev pa je … no kaj naj rečem drugega kot super.
Tonija najdeš poleg jeza (nasproti onega objekta ob parku malo naprej od d. dvorane- čez Savinjo). Pelješ se za Savinjo, po krožnem križišču in čez most, nato zaviješ desno, mimo Erine (mislim, da je sedaj Erina trgovina, včasih je bil to Merx), potem pa v prvem ali drugem križišču zaviješ desno med stanovanjske hiše – do konca slepe ulice. Potem pa peš za Savinjo (gor ali dol – odvisno v kateri ulici parkiraš). Orientiraš se na jez. Je pa to manjša lesena barakica ob stanovanjski hiši, če v barakici ne delajo, pol pač greš do vrat in pozvoniš. Bolje, da se prej z g. Tonijem dogovoriš kdaj se dobita in bo potem zagotovo tam. Pokazal ti bo nekaj fotografij svojih izdelkov, da se lažje odločiš. Pa dober tek:))!

mmmm ja orehova je tudi meni najboljša. Je pa zelo sočna in dobra tudi marelična z mangom, ali pa jagodna, ah kaj, vse so dobre, jaz se vedno trikrat premislim ob naročilu.

pa dober tek!

Moram kar nehat to temo brat, ker imam takšne lušte…
Mislim, da jo bova kar danes s prijateljico (imava namreč “babje popoldne”) ucvrli tja. Moj možek bo sicer užaljen, ker bo izpadel, pa kaj … No mogoče pa se ga usmilim in vzamem še kaj za domov:)).

Kakšne pa so cene pri tem Toniju??

Slab mesec nazaj smo dali za orehovo torto (te so lahko samo v štirikotni obliki – ne me vprašat zakaj, verjetno je kakšna fora v izdelavi) 9.400,00. Je pa bila res velika.
Drugače pa mislim, da ima ceno cca 360,00 SIT / kos + krašenje,. Iz normalne torte pa dobiš približno 24 kosov, vendar prej več kot manj.
Poročna, 3 nadstropna (3 okusi – sadna, čokoladna in rezina -> okus čokolade in vanijije) naju je prišla mislim, da okrog 24.000,00.

Sori, ampak kako boš šla popoldne tja?? Sedaj imajo vrt zaprt. Ali imajo tudi kakšne notranje prostore? Pa tudi zadnjič je prijateljica spraševala za kos torte, pa so rekli da sedaj ko vrt ne obratuje lahko dobiš samo celo torto??
Povej prosim, tudi jaz bi se sladkala.

lp

Pokliči ga na gornji telefon!

Se da vedno dogovorit za prevzem, kadarkoli. Ima pa tudi pozimi vedno koščke za degustacijo. Vrt pa je res zaprt. Po telefonu ti bo tudi razložoil kako najlažjke do njega!

Pa sldako, sladko torto ti želim!!!!!njam!

Pozdrav, EvaP

Lep pozdrav, EvaP

New Report

Close