Najdi forum

Morda v kratkem praznuje vaš malček rojstni dan in ne veste kje bi mu naročili torto?
Naj vam povem, da jo mi že kar nekaj časa nabavljamo na Velikem Trebeljevem in smo zelo zadovoljni z njimi. Gospa naredi prav luštkane torte za otroke ( od Barbik, ki imajo pravo punčko v njej, do nogometnih igrišč z plastičnimi igralci, do pikapolonic, marjetic, ježkov…) Za pogled in za jest ENKRATNE.
Naredi tudi zelo lepe ostale torte ( poročne-večnadstropne take, da se eno nadstropje preliva v drugega…, kelihe za birmo, obhajilo, razne odprte knjige, pergament…, sodčke, kamione…. ). Pri njej se lahko torte naročijo po telefonu in tudi v Ljubljani vam jih dostavi. Aja, kaj pa cene. Tudi te so zelo v redu. Tam okoli 5000,00 – 7000,00 odvisno od modela tortice. Peče tudi zelo dobre kremšnite in piškote. No mi smo z njo zelo zadovoljni, zato sem si rekla, zakaj ne bi zanjo izvedele še forumovke, ker bodo svoje malčke zares presenetile z njeno torto ( že izgled je zelo, zelo super ( torto npr. obleče z marcipanom, da dobi željeno obliko npr. krilo pri Barbi torti je torta, trup in glava pa molita ven od prave punčke, po krilu ima posuto polno vrtnic, skratka našo tamalo je skoraj kap, ko je zagledala tako torto in je nato ni pustila, da bi jo razrezali, češ, da se bo ona igrala z njo.
Tudi nečak, ko je imel 14. let, je bil zelo vesel nogometnega igrišča, ki ga je dobil ( na štirioglati torti je bil položen “list” želeja, kjer je bil narisan igrišče. Na njem pa so bili postavljeni plastični igralci in gola. Skratka, ko jo dobiš res ne veš ali bi jo načel ali ne.
Če katero zanim, lahko priskrbim telefonsko številko.

Prosim za številko in točen naslov, hvala!!

Tudi jaz prosim za to. Koliko prej je treba naročiti?

Tudi jaz bi prosila številko, lahko kar na zgornji e-mail.
Vesna

Se nisem prej spomnila, da bi lahko na interenetu na tisu našla telefon in naslov ( sem v službi zapisanega pa imam doma)
No telefon je 366 91 91 -ga: Martina, pri hiši pa se pišejo Kastelic in so na naslovu Veliko Trebeljevo 3. Mi jo pokličemo par dni prej, oz. sedaj ko smo imeli na našem koncu birmo in obhajilo ( se pravi, da je imela tudi ona več dela ) sem poklicala v ponedeljek za soboto.

New Report

Close