torecan proti bruhanju
Živjo,
jaz sem Dr.Pušenjaka spraševala, če se da dobiti kakšno konkretno zdravilo proti slabosti na recept. Rekel mi je, da so v 70-ih letih dajali
neko zdravilo, ki pe se je izkazalo za napačno, oz. s preveč stranskimi učinki za plod. (otroci so se rojevali brez udov).
Ne vem pa če se zdravilo prosti slabosti in zdravilo proti bruhanju kaj razlikujeta.
Ne vem kako se je zdravilo imenovalo, ampak jaz bi vseeno preverila. Napiši mu to zdravilo na forum, da boš dobila vsaj drugo mnenje.
Te pa hudo razumem, ker sem tudi jaz imela takšne slabosti, da se mi je že kar mešalo. Non stop, podnevi in ponoči. Hudo!
Zdaj sem v 14. tednu in slabost je popustila, čeprav je še vedno prisotna. Ampak je precej lažja.
augustovka
Tudi jaz sem jemala Torecan svečke proti bruhanju. Ni šlo drugače, čeprav mi niso kaj dosti pomagale. Poleg teh svečk pa sem jemala še tablete proti slabosti, se pa zdajle ne morem spomniti imena teh tablet, eno zjutraj in eno zvečer. Mi pa niso kaj dosti pomagale, ne tablete ne svečke.
Naj še to povem, da sem bruhala 3x na dan, 7 mesecev, tako da sem bila doma cel dan, če pa sem že šla v trgovino, sem šla z vrečko v žepu. Hudo, res hudo.
Aja pa še to, imam zdravo, normalno razvito punčko, ki je ravno ta mesec dopolnila 8 let.
LP