Najdi forum

Spider zdej bi pa že lahk vedu da robčki za spermo brisat niso glih najboljša izbira :)))

Ampak če drugega ni pri roki..

Eh, ti packa. Jaz sem mislil, da jih imaš za NOS:-))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne klobasaj :))

1. denarnico
2. telefon
3. vazelin
4. tampone
5. kondom
6. ključe

That’s it!

Js mam pa:telefon,robcke,čigumije,labello,barvico,šminko.obvezna flaska vode,ker nikoli ne ves kje te zagrabi zeja;)pri teh visokih temperaturah in kamenček za srečo!lp

denarnica, ključi, telefon, adresar, tamponi, robčki-navadni, robčki-osvežilni, sončna očala, navadna očala, posodica za leče, vodo, žvečilni, ploščico od radia, kozmetično torbico pa sp.hlačke

lp

Bog pomagaj, vse kar jaz nosim s seboj je že pritrjeno name ali pa lahko stlačim v žepe :))

no, bom jaz: v torbici imam že nekaj mesecev 2 kondoma, ki mi jih je ena dala…., vendar sploh ne pridejo v poštev..

katarina ti maš torbico pol bolj za okras? :)))

očitno, drugače ne bi bila več toliko polna:)))

Denarnica, gsm, robčki, blistex obvezno, žvečilni, ponavadi ključi.

3top->denarnica, ključi, mobi-> NUJNO!
POnavadi še tamponi, čigumiji, seveda 2 medvedka, ki pomotoma visita na ključih-da je ja bolj polna torbica:)) Pa kremo, kuli, kakšne robčke, včasih kakšna žogica, da mi ni dolgčas, če je treba pa še flaška vode-vroči dnevi pa to:>
aja da ne pozabim-še od tipa mobi, pa denarnica, pa še to pa še ono.. Ajoj:)
Si nisem, mislila, da je tolk:)

_______________________________________ Brez tebe, tudi mene NI!

Odvisno kako velika je torbica. Ponavadi večja je, več noter tlačim. Samo pod nujno pa moram imeti v njej denarnico, ključe, mobitel, robčke, žvečilne gumije in lip gloss.

Ja pa točno tako je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close