Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk TOPLO RPIPOROČAM

TOPLO RPIPOROČAM

Spotoma sem zasledila forum o pregledu dojk. Nasploh mi je forum ena super zadeva, predvsem pa bi rada z vami delila svojo izkušnjo izpred enega leta na področju pregledov in bolezni dojk.

Ker sem stara “šele” 33 let, mamografija zame ni primerna. A ker sem sama nekega večera zatipala majhno bulico v levi dojki, sem se napotila k ginekologu, ki me je poslal na mamografijo. Ta seveda pri mojih letih ni bog ve kako zanesljiva, skorajda nič…kar sem izvedela šele kasneje.

imela sem obutek, da je bulica vsak dan večja, psihično sem bila popolnoma na tleh, saj je bil izvid b.p., bulica pa “naj bi šla počasi nazaj” so mi rekli.

Slučajno mi je v tistem času kolegica priporočila pregled z “zlatim” Breastscanom, kjer sem bila na podlagi moje prošnje že isti dan pregledana. Izvid je v nasprotju z mamografom pokazal nepravilnost na točno določenem mestu v levi dojki. Napotena sem bila naprej k dr. Kuhlju, kjer mi je s pomočjo termoterapije stanje noramliziral. Kar naeknkrat je bilo vse tako kot prej, strah izničen, dvomi odpravljeni…enostavno nisem mogla verjeti, kar vpila sem od sreče!

Vse zasluge gre pripisati dr. Rajhovi in dr. Kuhlju ter vsem strokovnjakom, ki so si zame in za moje težave resnično vzeli čas in pokazali trud in prizadevnost.

Zatorej drage moje gospe in gospodične, ne pustite si živeti v strahu in dvomih, daj imate možnost “prijaznega” pregleda, takojšnjih izvidov in možnosti učinkovitega zdravljenja – preverjeno na lastni koži!

Lep pozdrav vsem!

Silva

Se iskreno pridružujem tvojemu toplemu priporočilu, saj sem tudi sama imela podobne izkušnje s srečnim in uspešnim koncem.Hvala vsem, ki ste mi pomagali
Alenka

In kje opravljajo omenjeni pregled, ter ali je možno iti samoplačniško …

Mojca

Pozdravljene drage dame!

za pregled dojk se lahko naročite vska dan, dopoldan in popoldan na telefonski številki 01/ 561 25 21. Čakalna doba ni dolga, je pa lokacija Ljubljana – Črnuče, Dunajska 433 (čisto na koncu Črnuč, proti Trzinu. Je ob cesti, urejeno parkirišče označeno z veliko tablo MOGY Manualna medicina, preventivni pregledi dojk.

Za kakršno koli informacijo sem vam na voljo.

Lep vikend vam želim.

Silva

Silva najlepša hvala za informacijo .

Lep vikend želim,
Mojca

Ali greš lahko na pregled tudi če ne tipaš nič v dojkah ampak te je samo strah ?

Seveda, telefoniraš v Mogy,se zmeniš za datum pregleda, ki naj bo cca. en teden po menstruaciji in greš na ta naslov na pregled.
Alenka

Ali pregled nosečnicam škodi?

Hvala

Anja

Gospa Anja !

Pregled z metodo BrestScan je popolnoma neškodljiv in neboleč in se
lahko opravlja tudi v času nosečnosti in sicer je pregled priporočljiv
predvsem v primeru težav (tipnih sprememb, bolečin ali
vnetij-mastitisov).
V primeru, da omenjenih težav nimate, vam priporočam pregled 6 mesecev
po prenehanju dojenja in sicer 6-10 dan od prvega dne menstruacije.

Prosim vas, da mi razložite razliko med ultrazvokom in BrestScanom ter kateri je boljši. Hkrati me zanima če je kaj drugače glede cene če imaš napotnico – NUJNO od ginekologa pri tem pregledu z Brest Scanom?
Ali katera ve zakaj moja mami (46 let), ki ima napotnico z rdečim napisano nujno ima možen pregled v bolnišnici šele čez pol leta. Naj omenim, da ima grozne bolečine v levi dojki spodaj in tudi tipa bulo vendar na samoplačniškem pregledu z ultrzvokom so ji rekli, da ima le cisto verjetno od hormonov. Zgrožena sem kajti nekaj let nazaj je imela tumor čeprav hvala Bogu ne rakavega, pa se bojim da tokrat ni tako.
Iskreno naprošam za iskren nasvet saj mi mami pomeni vse na svetu in bojim se najhujšega.

Prestrašena hči

New Report

Close