Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Toplo priporočam LANOLIN MULTI-MAM!

Toplo priporočam LANOLIN MULTI-MAM!

Drage bodoče mamice,

vsem topolo, toplo priporočam, da že s seboj v porodnišnico vzamete mazilo LANOLIN MULTI-MAM, kajti mene je odrešil vseh tegob glede bolečih, razpokanih, krvavečih bradavic in dojenje je posledično steklo fenomenalno!!! To mazilo je resnično enkratno (dobi se v lekarni), jaz sem si bradavice namazala pred in po vsakem podoju in nisem imela nobenih težav!

Poleg tega sem takoj po porodu tudi začela uporabljati moderček za dojenje in prsne blazinice, saj je zelo važno tudi, da se vam občutljive bradavice ne drgnejo in tako še bolj poškodujejo. Meni je v primerjavi s prvim porodom, dojenje steklo brez kakršnihkoli problemov, seveda pa je tudi malčica neverjetno pridna in rada ziza :))

Želim vam prijetno nosečnost, lahek porod in veliko užitkov z malčkom!

saj je bilo o njem že veliko govora.
jaz sem ga celo eni podarila,ko mi je ostala še tuba cela nedotaknjena

hvala za nasvet. Tudi jaz sem ga v drugi nosečnosti uporabljala, ampak so se dobili takšni trakci, ki so se dali na bradavice. A zdaj pa obstaja tudi mazilo? Ga bom zdaj gotovo uporabljala.

lp

ga že imam…no pa le ni bil nakup v prazno…

Ja, vsi te informacije še niso zasledili, je pa res veliko vredna. Jaz sem po drugem porodu uporabljala Aventov lanolin in je bil prav tako ok. Je pa pomembno, da si ga naneseš po vsakem podoju. Po prvem porodu tega nisem imela (nisem vedela, ni bilo???) in je bilo res hudo. Borbo s krvavečimi bradavicami sem imela več kot 2 tedna, česar res ne priporočam.

hvala za info 🙂

jaz sem imela po prvem porodu težave z eno bradavico pa mi Lanolin Multi-mam ni preveč pomagal. veliko bolj sem bila zadovoljna z Aventovim lanolinom – se lažje maže in tudi bradavica se mi je ob rednem mazanju hitro pozdravila.

lp, zz

Ja, so nam omenili to kremco v starševski šoli in tudi blazinice Bio aktiv compresse iste firme – oboje imam že pripravljeno, za vsak slučaj.

kaksna pa je razlika med blazinicam Bio aktiv compresse in navadnimi od tosame? a so prve bolj naravne ( v tosami zagotavljajo, da bolj naravnega od njih,ni, haha)? resno, sem slisala, da od tosame puscajo “mucke”, da niso tolk fajn…kje si kupila te Bio aktiv?

a se s kremo lanolin namazes tud pred podojem ali samo po podoju?

hvala za info

V celjski porodnišnici dobiš domač, lekarniški lanolin zastonj. Meni se je zdel mnogo boljši od multi-mam, mehkejši, bolj viskozen…

Joj, ne bi vedela razlike…

Lanolin pa menda po dojenju namažeš.

jaz sem si mazala kar z bEPANTHENOM in je tudi pomagalo. lanolin blazinice od te firme pa so mi ble preveč mastne

Tudi v KR smo vse porodnice takoj dobile bepanthen za mazanje bradavic, vsekakor dobra poteza.

Bepanten je NUJNO pred podojem sprati iz kože, ker ga otrok ne sme zaužiti!!!!!!!!

Lanolin je naravno mazilo in ni škodljiv.

varja2:
tudi jaz sem iz kranja, kaj se dobis v porodnisnici?????
menda vse za zacetek (kremce, testerje,,,,,)- je tega veliko?

hvala

New Report

Close