Najdi forum

Toplice po artroskopiji rame

Pozdravljeni

7.12.2020 sem imela rekonstrukcijo kit rotatorne manšete in tenodenozo bicepsa.
V sredini januarja sem pricela z fizioterapijami( do sedaj sem jih opravila 9).
V kratkem imam kontrolo pri ortopedu.
Zanima me s katerimi toplicami imate najboljse izkusnje po tovrstnih posegih?
Predvsem zelim dobre terapevte, pogoje za rehabilitacijo, nastanitev, hrana..
Sama sem razmisljala ali Smarjeske, Dolenjske oz Strunjan.
Kaksno je vase mnenje?
Ali je praksa, da se po toplicah vrnem lahko v sluzbo ali je obicajno se potrebna ponovna kontrola pri ortopedu?

Hvala in lp

Pozdravljeni,

vsa našteta zdravilišča se ukvarjajo z rehabilitacijo po tovrstnih operacijah. Imel sem nekaj pacientov, ki so se rehabilitirali v Dolenjskih toplicah in v Termah Strunjan. Z rezultatom zdravljenja sem bil zadovoljen, o nastanitvi in hrani pa pacientov nisem spraševal.

Običajno je, da se po končanem zdravljenju v zdravilišču opravi kontrolni pregled pri operaterju. Dolžina bolniškega staleža po tovrstnih operacijah je odvisna predvsem od dela , ki ga pacient opravlja. Običajno se giblje med 6 tedni in 6 meseci.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni

24.12  2022 sem imela na rami artroskopijo,subakrominalno dekompresijo,tenotemijo dolge glave bicepsa.Zanima me ali mi pripada terapija v zdraviliscu?

Hvala in lp

Pozdravljeni,

po pravilniku ne.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close