Najdi forum

zivjo mamice,
Rada bi kakšen nasvet, z mojo šestmesčno punčko bi šli
radi za recimo 3-4 dni v toplice, pozna kdo kakšen poceni
apartmaje v blizini toplic, recimo Moravskih, Radenci.
V hotelih mi je predrago.
Hvala za vsak nasvet.

Za vikend paket pojdite v Čateške toplice.Ampak ne v hotel raje pojdite v hišce.Saj tam imate vse.Pokliči tja in jih vprašaj koliko stane .Če ti bo cena všeč določi datum in rezerviraj.Plačala boš potem ko bo dopusta konec.Razen če pride do sprememb jih pokličeš dva tri prej.to je pa vse.Mi to počnemo.Pa smo zelo zadovoljni.Tudi jaz imam otroke. Stari so 7 in 10 .Raje gremo v hišco da se lahko otroci zunaj igrajo.Pozanimaj se.Pa lepo se imejte in uživajte.

Ne vem, če ti bo tole kaj koristilo, ampak vseeno. Tudi mi smo hoteli v toplice pa je naša zdravnica rekla, da z otrokom do 1 leta nimamo tam kaj iskati, ker je vsebnost vode taka, da škoduje otrokovim kostem – jih mehča. Pri 1 letu priporoča kopanje z otrokom za deset minut. Sploh pa odstvetuje Moravce in Radence, priporoča Šmarješke toplice. No, toliko na znanje. Seveda pa je drugače, če je voda morska, zato se bomo podali kar na morje.Lp. Tanja

Ker termalna voda baje res ni priporočljiva, jaz sem poklicala v Moravce in so rekli, da imajo poseben otroški bazen, v katerem je ogrevana navadna voda.V Čatežu tega trenutno ni, zaradi požara, ampak v roku 3 mesecev, mislijo, da bo že popravljen tisti kompleks, kjer so imeli bazene z navadno vodo.
Za apartmaje pa – zelo ugodno se da dobiti apartma na AMZS, če si član avto-moto društva, vendar pa prijave pobirajo prvi delovni dan v letu (3.januar) in je večinoma takoj zasedeno. Če pa vam termin ni pomemben, se mogoče vseeno izplača vprašati, če je še kaj prosto. Kranjski AMZS ima na voljo Moravske in Čatež, za ostale pa ne vem.
Prijeten dopust!
Urša

Draga Tajda,

tudi sama sem velika ljubiteljica vode, plavanja… Vendar pa bi ti rada povedala, da sem v eni od starejših (poletnih?) številk revije Mama (vsaj mislim, da je šlo zanjo), ki se je valjala v čakalnici v porodnišnici, prebrala, da toplice oz. bazeni nasploh (razen ob izjemni kontroli vode), niso za dojenčke. Šlo je za pismo očka, katerega sinček je dobil neko vnetje. Zdravnik je nato staršem svetoval, naj počakajo do morja. Morda bi bilo pametno, da se posvetuješ s pediatrom.

Lep pozdrav

Katja

New Report

Close