Najdi forum

Toplejša oblačila za kolesarje

Šla sem pogledat v Hervis na Viču, pa imajo recimo zelo pičlo izbiro, same mini številke, že vse pošlo – hlače in tudi zgornji deli za ženske, za moške imajo več izbire. Pa še to bi vprašala, ali se kolesarske hlače razlikujejo glede na spol. Ena trgovka je rekla, da obstajajo tudi uniseks modeli, druga pa, da se hlače za moške in ženske razlikujejo – po všitku. Kaj mi priporočate, kam naj še grem. Ne preveč rada hodim po trgovinah, zato sem šla doslej samo v eno, pa zgleda, da bo treba vzeti pot pod noge in obiskati več trgovin s športno ali še bolje kolesarsko opremo in oblačili.

Poglej;
ženske kolesarske hlače se seveda razlikujejo od moških, kakor ti je pravilno povedala že prodajalka-po všitku.
Hervis je daleč najslabša izbira za nakup, pojdi v Maksi šport Čerin, ki je sicer najdražji imajo pa vse. V bistvu katerakoli kolesarka trgovina ima vsa potrebna oblačila. Ne potrebuješ pa samo hlač za čez zimo (nujno kupi z naramnicami in termo), ampak tudi džabin, pa galoše, pa rokavice, pa primerno majco, windstoper…kar nekaj tega je.

nekai se da dobit v žolna sportu, na tbilisijski, zraven (malo naprej pa levo okoli hale) fitnesa sokol. windstopper, itd

tudi jaz ti priporočam, da take stvati kupiš v specializiranih kolesarskih trgovinah.

jaz imam za jesen windstopper hlače, rokavice in jakno, uporabljam pa tudi termo perilo in podkapo. Manjkajo mi samo še tople nogavice…

Jaz imam tudi to kar pravi nina 1,samo da sem šla vse iskat v Italijo ,je veliko ceneje.Pozimi ,če je res mraz navlečem kar pajaca za smučanje
lp geri

z gretjem stopal je res problem. splača se kar v kakih gojzerih vozit, toda tako sem navajen na spd, shimano pa se radi zračijo, da dam kar polivinilaste vrečke (tanke) čez nogavice. fora je ful stara pa še nekako deluje. vozil sem tud v galošah, pa tud me je zeblo k psa.

najceneje se zimska kolesarska roba dobi v diskontih Hofer v Avstriji. Akcija se navadno prične sredi septembra in traja do razprodaje zalog (največ 1 teden). Roba je preverjeno dobra za smešno ceno (jakna 14 EUR, hlače 12EUR, triko 9 EUR, rokavice, kapa 4 EUR…).

Sem mislila da samo moj to prakticira ,vrečke čez nogavice pa vidim da sta že dva.
lp geri

Kje je v točno v Avstriji je ta Hofer??

V celovcu jih imaš cel kup

Master75 napisal:

> Kje je v točno v Avstriji je ta Hofer??

najbližji (meni) je v Borovljah (če se pelješ iz Borovelj proti Celovcu na desni).
Nekaj jih je tudi na celovški obvoznici (eden v smeri proti Kiki, dva v smeri Minimundusa). Ampak dvomim, da še imajo kaj kolesarskih oblačil – povpraševanje je veliko in robe hitro zmanjka.

New Report

Close