Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Tomaževič

Tomaževič

Pred leti je dr. Tomaževič delal tudi IVF iz spontanega ciklusa, tako, da ni dajal hormonov (stimulacije) in je pri punkciji punktiral samo naravno dozorelo jajčece in je računal pribl. 900 DEM na postopek. Svojo metodo je priporočal,če ni uspelo v štirih poskusih, ki jih plalča zavarovalnica. Ali je katera to poskusila?

Lep pozdrav, Eva

Nisem še poskusila,sem pa razmišljala o tem,če mi tokrat ne uspe,bi tudi to poskusila…
katja

To je v redu, ker je ceneje je pa res da imaš potem manj možnosti. To se imenuje spontani ciklus, če se ne motim!

Zdravo,

imam že dva spontana ciklusa za seboj (na žalost neuspešna). Za ta postopek vam NE SME zaračunati prav ničesar, saj stroške prav tako prevzame zavarovalnica, če še niste porabile štirih odobrenih stimuliranih ciklusov. Torej – 4. spontani ciklusi se štejejo za 1. stimulirani ciklus (s hormonsko podporo). Vendar pa vam povem, da se večkrat zgodi, da ne najdejo celice.

Sicer pa sem ZELO nezadovoljna z obravnavanjem pacientk v Ljubljani. Tomaževič se na razgovoru pred postopkom navadno samo (oprostite izrazu) “zajebava” in ti ne pove prav ničesar koristnega. V ambulanti v Leonišču nima niti kartoteke, kjer so vloženi vsi rezultati in izvidi prejšnjih neuspešnih postopkov na Šlajmerjevi. V bistvu je ta tako imenovan razgovor pri njemu popolnoma brez veze, saj sem že poskusila in sama predlagala terapijo, pa se je brez kakršnihkoli opomb kar strinjal. Sama komunikacija pacienka – zdravnik je takorekoč na psu. Mene vedno znova razočarajo, kako slabo so povezani med seboj in kako slab pretok informacij imajo. Poleg tega je večina osebja nesramna in nevljudna.

Danes sem se za IVF naročila v Mariboru, v Ljubljano ne bom šla več. Vam pa vsem skupaj želim veliko sreče.

Teja

Teja, tudi jaz imam slabe izkušnje z dr. Tomaževičem, zato sem pa spraševala. Kaj pa Postojna? Je že katera poskusila tam? Menda je samo samoplačniško.

Lep pozdrav vsem skupaj!

Eva

Moj ginekolog za zdravljenje neplodnosti je pa Omahen – ali imate mogoce kaksne izkusnje z njim???

Kaja

Teja,

Koliko časa moraš čakati, da prideš na vrsto v Mariboru?

Pozdrav,

Mica

Zdravo, Eva

moja sodelavka hodi v Postojno. Baje je prvič samoplačniška, nato pa vsi nadaljnji postopki ne več. Res se prvič ni posrečilo, je pa bila pred kratkim drugič in vse tako kaže, kot da je bodoča mamica…Je pa vse zelo pohvalilaglede prijaznosti, uslužnosti in strokovnosti. Ob njenem pripovedovanju sem dobila občutek, da jaz hodim k preveč tržno in premalo humano usmerjenem zdravniku …

Zadeva v Postojni se imenuje CENTER ZA OPLODITEV Z BIOMEDICINSKO POMOČJO, nahajajo pa se na dveh lokacijah – v Postojni in v Ljubljani. Ekipa je strokovno usposobljena za vse vrste posegov, ki se danes rutinsko opravljajo po svetu. V letu 2001 beležijo kar 120 zanositev (o tem lahko Tomaževič samo sanja)!! Naslov za prvi kontakt : ZDRAVSTVENI DOM DRAVLJE, Ulica bratov Babnik 10, Ljubljana, tel: 01 510 68 00, fax: 01 510 68 04, eMail: [email protected]

Fajn “zrihti”, Teja

Zdravo, Mica

v Maribor sem klicala včeraj (16.10.), datum za razgovor in pregled pri Dr. Vlaisavljeviču pa sem dobila 11.12. Meni se zdi relativno hitro. Kličeš lahko na tel.: 01 321 2159, tam pa te bodo verjetno prevezale naprej v ambulanto, kjer se domeniš za pregled.

Srečno, Teja

Sorry, klicna ni 01, ampak 02 za Maribor, torej še enkrat

02 321 2159

Teja

New Report

Close