Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? tole sm se spomnu

tole sm se spomnu

nekaj let nazaj sem bil na enmu pregledu v grosuplju tam kjer je za bolezni pljuc. pa se vsedem pa stari gleda eno rentgensko sliko, pa rece, vasa pljuca so vredu , nic ni narobe z njimi. jest ga pa debelo gledam, pa gledam sliko pa njega pa recem : ja kako pa to veste?
pa rece , ja sej vidim sliko.
ja vidte jo ze sam ta ni moja , sej se nisem bil slikan , mu odvrnem.
on pa hladnokrvno rece , aja ,no pol pa se pejte slikat.
da pades dol kake budale so eni.
mah v tej sloveniji je tok ene malomarnosti pa napak da je za popizdit.

Ja, se strinjam, da je dosti napak, ki se ne bi smele dogajat, sam tud ne vem, če se to lahko obsoja, ker je tud dohtar človek, ki dela napake, kljub izkušnjam in vsem skupaj. Saj vem, da če nekaj fejst zašuštra, da za tistega pacienta to, da se je motiti človeško, nič ne pomaga. Pol je pa še druga plat, kadar se napake zgodijo zaradi malomarnosti in ne zaradi tega, ker se vsak človek pač lahko zmoti. To je pa res nedopustno, pa ne samo v zdravstvu.

So face, tile dohtarji mar ne?
Včeraj sem brala en dober prispevek v Večeru na strani Pisma bralcev in sicer o eni ženski, ki je mislim, da šla na rengen in ji je zdravnik po pregledu “slike” rekel, da je vse b.p. – tudi rodila. Največja fora pa je bila, ker ženska sploh NIMA VEČ rodil!!!! Kako je videl tisto, kar sploh ni, ne obstaja? Ženska se potem na koncu še sprašuje če le morda ni noseča:))).

mogoče je bil pijan: sej veš kako je to eni vidijo bele miši, jelinčič bele golfe, ginekologi dohtarji pa rodila , ki jih ni.
svašta ***** rodi samo pare neče.

New Report

Close