Večkrat sem že zasledila, da naj bi Tina v BB vzdrževala vitko linijo s pitjem večjih količin kisa. Kar nekako ne morem verjeti, da je to pri obilnem prenajedanju (tako pišejo na forumih BB, jaz nimam kartice, spremljam samo občasno) res mogoče.
Nova tema (ne BB) pa zato, ker me res zanima ali kis kaj pomaga pri hujšanju in predvsem ali je ta način zdrav. V slednje sicer malce dvomim. Vsaj, če gre za nalivanje s kisom. Če pa kakšna žlica kvalitetnega kisa na dan res pomaga, da se rešiš kakega kilogramčka, bi morebiti poskusila tudi sama. Ampak ne brez čimveč predhodnih informacij. Še opomba: nikoli se ne prenajedam, jem pravzaprav zelo malo, sem pa že v letih, ko kilce ne gredo več tako zlahka dol:-(.
Hvala za vsako informacijo.
Tina se res nažira s hrano, jaz kar gledam, kam da vse to. To ni normalno. Jasmina poje veliko manj kot ona, pa se je že precej zredila. Sicer pa Tina tudi veliko pije, je skoraj ne vidiš brez skodelice v roki. Očitno ima dobro presnovo, da drži tako linijo. Ker pri takšnem žrtju ti lahko pomaga samo še čudež, ne pa kis. Ga pa res pije 🙂
Ojla, jaz imam knjigo Hujšajmo z jabolčnim kisom, sama sem pred petimi leti tudi s pomočjo kisa shujšala ca.7kg, vendar sem tudi zelo pazila na prehrano. V bistvu se gre za to, da naj bi pred vsakim obrokom popil napitek iz 1 jedilne žlice jabolčnega kisa in malo medu v kozarcu mineralne vode. V knjigi je vse tudi nazorno razloženo, imaš npr. en dan za preizkus, tridnevna kura, sedemdnevna kura in štiritedenska kura z jabolčnim kisom.
Veliko informacij imaš tudi na netu, mislim pa, da ni fora v jabolčnem kisu ampak kaj še zraven poješ in popiješ :))
Sama sem poskušala piti kis in vodo, pa mi nikakor ni šlo. Potem sem pa v Lisi, 2 leti nazaj prebrala, da zelo pomaga, če zjutraj na tešč narediš: 1 žličko medu, 1 žličko kisa in toplo vodo, premešaš in nato spiješ. Nato 20 minut (mi je svetovala takratna sodelavka) nič ne ješ.
Ta mešanica čisti kri, zmanjšuje holesterol, pomaga pri izboljšavi imunskega sistema in pomaga pri hujšanju. Presnova se res izboljša. Moram pa reči, da to mešanico delam samo z domačim kisom.
Ja samo, da Tina spije zjutraj liter kisa to pa verjetno ni čisto ok. Ja drugače pa po forumih piše, da ima motnje hranjenja. Če je to res pa verjetno tisti, ki imajo 24 urni dostop lahko opazijo. Kakor sem jaz prebrala zelo čudno je. Najprej nič noče, ko vsi pojejo se začne basati. Veliko hodi na wc. Stane ji je rekel,da ima karias na sprednjih zobeh to je pa večkrat znak za bruhanje. Če ima kakšne težave s hrano bo morala sama to pošlihtati, ker je odrasla ženska. Če nima bulimije sem pa prepričana,da ima motnje hranjenja. Pa tudi okoli njene higiene se dosti govori, da ni čisto tista kraljica kot se je predstavljala. O drugih sedaj niti toliko ne pišejo izgleda, da imajo Tino sedaj na udaru kot so imeli prej Sonjo.