Najdi forum

Draga Tanja in Bogdan,
že večkrat sta mi pomagala, kadar mi je bilo hudo, in ker vama zaupam, se tudi tokrat obračam na vaju, bolj s potrebo po tolažbi kot s prošnjo po nasvetu.
po diplomi sem začela delati v podjetju, kjer sem spoznala veliko novih ljudi, s katerimi se čudovito ujamem. eden izmed njih pozna moje prijatelje, zato sva se začela družiti tudi osebno, žal usodno..zame. druženje s tem čudovitim človekom je preraslo v zaljubljenost, prav tisto otroško, neukrotljivo, brez razmišljanja. ujel je moj pogled, ga zadržal in mi vrnil svojega z enako intentivnostjo. sledilo je povabilo na skupno praznovanje novega leta v dvoje in to je bilo dovolj, da moje srce zdaj bije zanj. nič se ni zgodilo, ostala sva na distanci, saj sva vendarle sodelavca in hkrati odrasla človeka, šlo je v bistvu samo za spogledovanje, eno veselje, da greš zjutraj v službo..
po enem najihih skupnih žurov pa je prišlo do pogovora..o nama…objel me je, stisnil k sebi s tako močjo, kot da me vidi zadnjič, me poljubil na lica in dejal, da sem super punca…po teh besedah mi je bilo že vse jasno in mi je postalo še jasneje, ko je dejal, da trenutno v njegovem življenju ni prostora za ljubezen, da je v teh dneh o tem dosti razmišljal….zavestna odločitev, da se bo prvenstveno posvetil karieri. spoštujem ga kot človeka in s tem spoštujem njegovo odločitev. diskretno sem se umaknila, moji pogledi ne ostajajo več v njegovih…ne obsojam, ne sprašujem zakaj, a v mojih prsih ostaja toliko lepih čustev, ki jih moram zatajiti in zatreti, ker jih ne morem deliti z njim…in tako zelo boli…

Draga Pia
Kadar nam nekdo ne vrača ljubezni vedno boli. Verjetno pa bi bilo zate še težje, če bi z njim že bila v nekem razmerju in morda še dobro, da ti je prej povedal kaj lahko pričakuješ od njega. Tako se boš lažje sprijaznila s situacijo.
Redke so uspešene veze, kjer partnerja skupaj delata. Večinoma se pojavi cel kup zapletov s sodelavci, šefi in še težje je, če se eden izmed partnerjev ohladi. V službi vseeno preživimo polovico dneva in odnos s sodelavci je zelo pomemben za naše dobro počutje.
Želiva ti, da bi še naprej z veseljem hodila v službo, pa če tudi iz kakšnega drugega razloga.

Bodi lepo.

Tanja &Bogdan

New Report

Close