Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Tokrat malo drugace

Tokrat malo drugace

Pozdravljene punce!
Ze nekaj casa prebiram ta forum, ki sem ga nasla po nakljucju. In moram vam povedati, da mi je kar toplo pri srcu, ko vidim, kaksno podporo lahko dobi tukaj clove, ki ima tezave. In veliko koristnih informacij. Ne vem, kako lahko nekdo, ki ima taksne tezave kot ve, ohrani toliko optimizma, ko pa so zelje tako mocne. In verjamem, da zelo boli, ko cakas in cakas na izpolnitev te zelje. Midva z mozem sva se prejsnji mesec odlocila, da zacneva delati na tem, da bi dobila otroka, in ze po prvem mesecu, ko se ni nic zgodilo, sem cutila razocaranje. In me mori, moram priznati. Mogoce tudi zato, ker sem se ze pred casom vzivela v vase zgodbe. In sedaj bi rada pregnala to zamorjenost, rada bi mislila na kaj drugega. Veste, midva z mozem se fantasticno razumeva. In resnicno si zeliva tudi plod te ljubezni. In bolj kot razmisljam, bolj se mi zdi pomembno, da se cimbolj predajava drug drugemu. In porodila se mi je ideja, da bi malo pozabila na zamorjenost, da bi me punce, ki si zelimo ustvariti druzine, malo pokramljale o tem, kako bomo prezivele dan, kaj bomo pocele, da bi zadovoljile sebe in partnerja in da nebi mislile samo na ovulacijo in te reci.
Jaz bom danes pripravila romanticno vecerjo ob svecah. Oblekla se bom v eroticno perilo in poskrbela, da bo noro. Ne vem, ce lahko napisem, kaj vse bi pocela, ce pa da se katera pobudo, vam obljubim, da bo nasvetov veliko. Vsak dan. Upam, da me ne boste prevec grajale, rada bi samo preusmerila svoje misli in se komu popestrila dan.

Cakam!

New Report

Close