Najdi forum

osebno mislm da je tobak hudo zasvojliv.za menoj so trije tedni poskušanja d se odvadm,pa mi ni ratal.no da mal opišem kako sm se odvaju..prvo sm probu zdržat brz čika en cel dan,in eno celo noč.uspel mi je dva dni.po tem šou nabavt lažje čike,west one.skadil pol škatle,mi je namoril,sm šou po moje sicer stalne west blue.skadil v dveh dnevih eno škatlo,in medtem bral knjigo na temo odvajanja od cigaret..takrt sm se spet odloču,da bi nehu..in,dva dni brez,ko sm šou po obveznostih sm biu na ibr razdražljiv,nestrpen,nemiren..zato se odločm,in grem v lekarno po nicorette,žvečm tri dni,tri dni brez čika.in nato me spet premam,spet skadim čik.tri dni kombiniram nicorette in kšn čik sm pa tja.po treh dneh se odločm da nebom več žveču tega ekstrakta,in nabavm škatlo west blue spet.spet kadim redno,ampak tja 5 do 10 cigaret manj,potreba po tobaku manjša kot prej,ko sm skadil na dan škatlo in pol,in sm biu tok not,da sm mogu pri vsakodnevnih opravilih zravn nujno kadit.dobr,zdj sicer kadim nekje po 5 do 10 cigaret mejn.trenutno si zvijam tobak,kr cenejš pridm skoz,sam fora je v tem da se mi na cajte cigaretn dim že dobesedno gab,ampak vseen pržgem,zarad odvisnosti.dons sm si zvil 8 cigaret,kar je občutno mejn,ampak..se zavedam da bom mogu nehat,kr sm str 22 let,in kadim približn 4 polna leta – do škatlo na dan.hočm se že odvadt te kurčeve zeli,pa ne gre,ne gre,in ne gre.dobr,zdj bom poskušu z metodo,da bom čz dan čimbol zaposlen,in se bom gibu v krogih kjer se ne kadi.ne bom šou čz 10 čikov na dan.tko zgleda moje trenutno odvajanje,oziroma želja neodvisnosti od tobakove zeli

New Report

Close