tobak
eto pa je še edn z vami,k se je odloču da bi prenehal.ponovno sm začel kadit pred 8 mesci,sprva je šlo za 5 do 10 čikov na dan,sčasoma pa sm prešel na škatlo dnevno.ker nimam denarja si večinoma rolam tobak,tko cenejš skoz pridem.no trenutno mam še četrt vrečke in sm se odloču da to še pokadim,in potem:konc…to je moja trdna odločitev,in se je bom držal.imam že prpravlene nicorette žvečilne,kasneje pa bom vrjetno uporablal obliže nicorette.pa eno knjigo mam,k se mi je ne lup lih ful študirat,končno nekadilci,je naslov.če kdo rab mu lahko sporočim kje se jo dobi.no tok zaenkrat,men je ful tžko k bom mogu nehat,ampak gre se za moj zdravje,zato se odločam za pot ki me bo vodila stran od cigaret.se bom javu še kej,da poročam o uspehu
evo dobr tedn je mimo js pa še kr teram te čike.ubistvu pokadim mejn kot prej:pol škatle dnevno,sm pa kje vzamem kak nicorette ampak želja po tobaku še vedno ostaja.bom se pa boril naprej,v enem mescu nameravam dokončno abstinirat,k me že zdravje tut jebe neki,občutim draženje v dihalnih poteh,in mč mi ni ušeč tole
metalc napisal:
> evo dobr tedn je mimo js pa še kr teram te čike.ubistvu pokadim
> mejn kot prej:pol škatle dnevno,sm pa kje vzamem kak nicorette
> ampak želja po tobaku še vedno ostaja.bom se pa boril naprej,v
> enem mescu nameravam dokončno abstinirat,k me že zdravje tut
> jebe neki,občutim draženje v dihalnih poteh,in mč mi ni ušeč
> tole
To je že uspeh!
Če ste uspeli zmanjšati, kljub neprestani želji, pomeni, da bo šlo. Žal se večine stvari ne da doseči čez noč, vendar odločili ste se in to največ pomeni. Vsi na tej strani smo z Vami. Le korajžno!