Najdi forum

Pozdravljeni!
Obračam se na vas z enim vprašanjem glede posega v kolenu. Pred tremi leti so mi opravili artroskopijo kolena in pri tem odstranili del meniskusa. Stanje se ni popravilo, spet so se pojavile bolečine. Včasih imam občutek,kot da bi bilo koleno vneto. Opravil sem pregled pri travmatologu, ki je ugotovil obrabo hrustanca po rentgenski sliki. Predlagal je toaleto kolena.
Sedaj me zanima, če pri tem posegu samo se očisti kolenski sklep in približno kako dolgo traja rehabilitacija?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pred odločitvijo za predlagani operativni poseg, priporočam slikanje kolena z magnentno resonanco, na osnovi katere se lahko lažje presodi potrebnost operativnega posega in njegov obseg.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni

Imela sem toaleto hrustanca in plike pri kolenu. Sedaj je že 3 mesece od operacije. Opravila sem tudi fizioterapijo. Ampak ni vredu kljub vajam ki jih delam me še zmeraj boli in zateka koleno. Boli me kot pred operacijo. Včasih so bolečine neznosne.

Ali je možnost da bo treba spet toaleta hrustanca opravit?

Čakam tudi ponovni pregled z MR.

Hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav.

Pozdravljeni,

je možno. Počakajte na ponovno slikanje z MR!

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close