Najdi forum

TO MORATE PREBRATI!

Živjo!
Upam, da niste pričakovali kakšnega škandala, ker gre za čisto prijazen post. Namreč, v roke mi je prišla knjiga Pravljične poti Slovenije, čisto nova, čisto sveža … in enkratna! In sem si mislila, da moram opozoriti nanjo forumovke in forumovce.

Za vse, ki vas vikend za vikendom matra, kam bi šli z mulčki na izlet! Namreč gre za 70 izletov, ki jih je avtorica Irena Cerar Drašler pokombinirala s pravljicami s tistih krajev: denimo Bukovniško jezero v Prekmurju (sicer znano po svoji zdravilni moči) in pravljice o zelenih rusalkah, vilah, ki naj bi živele tod … denimo Pot, kjer spijo velikani (Triglavski narodni park …) itd. Res, ni veliko knjig, priročnikov, ki bi me – za razliko od leposlovja – tako prevzele. Priporočam v branje in izrabite te zadnje poletne dni za izlete …
Tanja

ja, res je super! tudi mene j eknjiga cist ocarala, da ne govorim o otrocih…prav fajn se da skombinirati prijetno s koristnim, pa clovek ob teh pravljicah sploh ne pride zadihan na vrh. 🙂

Oj,
knjiga je res super, mi smo jo naročili že v prednaročilu, dobili prejšnji teden in jo bomo sigurno pridno uporabljali (oz. jo že).
Pa en potepuški pozdrav

lpD

Hvala za informacijo! Bomo poiskali in, upam, tudi s pridom uporabljali.

Kje pa ste jo naročili, koliko stane?

Hvala

Še eno opozorilo glede Bukovniškega jezera: vzamite 2 spreja proti komarjem, nas so skoraj pojedli, čeprav smo bili vsi našpricani z Autanom, hehehe, sicer ne spada v kontekst, ampak mogoče dobro opozorilo za ev. obiskovalce

Tale knjiga je pa eno izjemno lepo presenečenje. V vseh pogledih super – izleti, fotke, pravljice, ilustracije,… Idealna za pohajanje s ta malimi.

Bo treba kar pot pod noge.

Živjo,
naročili smo jo pri Sidarti, kar prek interneta. Ima pa Sidarta kar nekaj super vodnikov (izletniških, gorskih).

Zanjo smo pa dali 5.700- v prednaročilu.

Pozdravček

lpD

New Report

Close